KAMU-SEN HABER DETAYLAR

KONFEDERASYONUMUZA BAĞLI ÜÇ SENDİKAMIZ GENEL KURULLARINI TAMAMLADI


Geçtiğimiz hafta 5 sendikamız genel kurul süreçlerini tamamlarken, bu hafta ise 3 sendikamız daha genel kurullarını coşku içinde gerçekleştirdi.

Konfederasyonumuza bağlı Türk Eğitim-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türk Kültür Sanat-Sen’de genel kurul heyecanı yaşandı.

Üç sendikamızda yapılan genel kurullara yoğun katılım olurken,  üst kurul delegelerimiz oylarını kullanarak önümüzdeki dört yıl boyunca sendikalarımızın yol haritasını belirleyecek Genel Başkan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerini seçtiler.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın genel başkanları ve yöneticileri, Türk dünyasından temsilciler, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, Ülkü Ocakları Ankara il Başkanı Abdullah Yüksel’de genel kurullara katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

ÖNDER KAHVECİ: GENEL KURULLARIMIZ CAMİMIZA HAYIRLI OLSUN

Sendikalarımızın Genel Kurullarını ayrı ayrı ziyaret ederek “Hayırlı olsun” diyen Genel Başkanımız Önder Kahveci, “Geride bıraktığımız hafta beş ayrı sendikamızın genel kurulunu tamamladık. Bu hafta ise üç sendikamızın 7. Olağan Genel Kurullarını gerçekleştiriyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak daima  Türk memurunun daha ileri gidebilmesi, kazanımlarının daha da çoğalması gayreti içindeyiz. Konfederasyonumuz genel kurulları ile daha da güçlenecek, gerek alanda gerekse masada kamu görevlileri ve emeklilerimiz için mücadelesini yılmadan sürdürecektir. 

Genel kurullarımızda görev alan yeni genel başkan ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Bu bayrağı şerefle ve onurla taşıyan teşkilatımızın üzerinde emekleri olan tüm arkadaşlarıma yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Onların bilgi ve birikimleri bizlere her zaman yol gösterecektir. Var olsun Türkiye Kamu-Sen” dedi. 

YAŞAR YILDIRIM: TÜRKİYE KAMU-SEN TÜRK MEMURUNUN GÖZ BEBEĞİDİR

Genel Kurullarımıza katılarak hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’da, teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederek, “Türk memurunun kalesi Türkiye Kamu-Sen’in üç ayrı sendikasının gerçekleştirdiği genel kurulların camianıza hayırlı olmasını diliyorum. Geçen hafta Ankara’da beş genel kurul ile bir şölene imza atan Türkiye Kamu-Sen bugün yine coşku ve heyecanın adresidir. 

Türkiye Kamu-Sen bizlerin ve Türk memurunun göz bebeğidir. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri konusunda ortaya koyduğunuz tavır ile beraber milli meselelerde de sadece devletinden taraf olan bir Kamu-Sen her türlü övgünün üzerindedir. Bu vesileyle, sendikalarımızın genel kurullarını bir kez daha tebrik ediyor, yeni seçilen arkadaşlarımız kutluyor, görevden ayrılanlara ise teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Yapılan seçimler neticesinde;

 

Türk Eğitim-Sen’de;

Talip Geylan (Genel Başkan)

Haydar Urfalı (Genel Sekreter)

Seyit Ali Kaplan (Genel Başkan Yardımcısı)

Selahattin Dolgun (Genel Başkan Yardımcısı)

Cengiz Kocakaplan (Genel Başkan Yardımcısı)

Orhan Kütük (Genel Başkan Yardımcısı)

Erhan Bayram (Genel Başkan Yardımcısı)

 

Türk Diyanet Vakıf-Sen’de;

Nuri Ünal (Genel Başkan )

Hilmi Şanlı (Genel Başkan Yardımcısı)

Ahmet Öksüztepe (Genel Başkan Yardımcısı)

Hakan Paş (Genel Başkan Yardımcısı)

Arif Gürsoy (Genel Başkan Yardımcısı)

Nadir Baylar (Genel Başkan Yardımcısı)

Kadir Şahin (Genel Başkan Yardımcısı)

 

Türk Kültür Sanat-Sen’de;

Uğur Yıldırım (Genel Başkan)

Selamettin Yurtseven (Genel Başkan Yardımcısı)

Okan Altıntaş (Genel Başkan Yardımcısı)

Mustafa Çalışkan (Genel Başkan Yardımcısı)

Hilmi Tekcan (Genel Başkan Yardımcısı)

Ahmet Selman Sağır (Genel Başkan Yardımcısı)

İsmail Eraslan (Genel Başkan Yardımcısı) olarak yeni yönetimlerde görev alan isimler oldu.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder