HABER DETAYLARI

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN


Genel Başkanımız Nuri ÜNAL “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vatandaşın ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerden, olaylardan uzak kalmaması için mesai mefhumu olmaksızın görevlerini icra eden basınımızın değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

İletişim imkanlarının ve teknolojinin bunca ilerleme kaydettiği günümüzde halkın doğru bilgiye ve habere ulaşmasını sağlayan cefakar ve fedakar gazetecilerimizin emeklerini her daim hatırlamalıyız.

Güvenilir ve doğru habercilik, objektiflik, basın meslek ilkelerine bağlılık, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi prensipler gazetecilik mesleğinin vazgeçilmez ilkeleridir.

Günün her saatinde haber peşinde koşan basın mensuplarımız; zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

Bu vesileyle tüm basın çalışanlarımızın bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder