HABER DETAYLARI

İSTİKRARIN VE BEREKETİN KAPISI TÜRK DİYANET VAKIF-SEN


"DİYANET VE VAKIFLAR ÇALIŞANLARININ ADRESİ TÜRK DİYANET VAKIF-SENİMİZ

İSTİKRARLI BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR"

NURİ ÜNAL: İLKELİ, KARARLI, SORUMLU VE AHLAKLI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR.

Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolunda faaliyet gösteren sendikaların, 2021 yılı üye sayılarının tespiti 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 11.00 itibari ile tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde gerçekleşen toplantıya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz ve Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanı Erdal Ertorun katıldılar.

Sendikamız adına ise Genel Başkanımız Nuri Ünal ve teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Atilla Ayhan katılım sağlamışlardır.

Vakıflar Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda Personel Daire Başkanı Aslan Yıldız ve Tahakkuk ve Emeklilik Müdür Vekili Hasan Serçek katıldılar. Sendikamızı ise Vakıflar Şube Başkanımız Halit Uğurlu temsil etmiştir.

Konu ile ilgili Genel Başkanımız Nuri Ünal şu değerlendirmelerde bulundu;

“15 Mayıs 2021 ayı itibariyle sendikaların üye sayıları tespit edildi. Malumunuz olduğu üzere 1 yıldan fazla bir süredir salgın sürecini yaşamaktayız. 14 ay gibi ciddi bir süredir Devletimizin belirlediği ve aldığı kararlar doğrultusunda evlerimizde vakit geçirmek zorunda kaldık ve halende bu süreç devam ediyor. Gerek sendikacılık açısından gerek ise kamu düzeni açısından çeşitli zorluklar yaşadık. Şehir dışı ziyaretlerimizi gerçekleştiremedik, üyelerimiz ile birlikte düzenleyeceğimiz birçok toplantıları ertelemek zorunda kaldık, saha çalışmalarımızda zaruri olarak eksiklikler yaşandı.

Fakat tüm bunlara rağmen Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak üye sayımızı istikrarlı bir şekilde artırmaya devam ettik. Allah’a hamd olsun bugün itibari ile geçen yıla göre 817 üye artarak 14.045 üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Bu vesileyle teşkilatımızın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yaşadığımız tüm zorluklara ve engellemelere rağmen; ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığımızı sürdürdük.

Bu vesile ile bizleri tercih ederek Türk Diyanet Vakıf-Sen ailemize katılan tüm üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Sendikamızın her kademesinde görev yapan yöneticilerimize gösterdikleri azim ve kararlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Vakıflar Genel Müdürlüğümüz çatısı altında bulunan tüm kamu çalışanlarımızı Sendikamıza üye olmaya davet ediyorum.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf -Sen,  Var olsun Türkiye Kamu-Sen




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder