HABER DETAYLARI

"HAYDİ TÜRKİYE EVDEN KUR`AN ÖĞRENMEYE"


SENDİKAMIZ, DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU “HAYDİ TÜRKİYE EVDEN KUR’AN ÖĞRENMEYE” PROGRAMINA DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU.

GENEL BAŞKAN NURİ ÜNAL; TÜM VATANDAŞLARIMIZI DİYANETİMİZİN BAŞLATMIŞ OLDUĞU “HAYDİ TÜRKİYE EVDEN KUR’AN ÖĞRENME” PROGRAMINA KATILMAYA DAVET EDİYORUM.

Genel Başkanımız Nuri ÜNAL, Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı “Haydi Türkiye Evden Kur’an Öğrenmeye” programı ile ilgili destek çağrısında bulundu. Ünal, yaptığı açıklamalarda şunlara değindi;

Kovid-19 salgını nedeniyle, Kur'an kurslarımız eğitime ara vermişti. Diyanet İşleri Başkanlığı, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim’i evden öğrenmek isteyen vatandaşlarımıza yönelik Kur'an eğitimleri başlatmıştır.

“Haydi Türkiye Evden Kur'an Öğrenmeye" sloganı ile başlatılan çalışmada Kur'an-ı Kerim okumayı bilmeyen vatandaşlarımıza, iki aylık bir sürede Kur'an-ı Kerim'i öğrenebilme imkanı sunuluyor.

Programın 1. Grubu 28.12.2020 tarihinde başlamıştır. 2. Grubu son kayıt tarihi 17 Ocak 2021’dir. Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek için bu salgın dönemi fırsata dönüştürülebilir.

Programa 14 yaş üstü tüm vatandaşlarımız

https://dibbys.diyanet.gov.tr/ehys/OgrenciKursBasvuru.aspx

adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

İşitme ve görme engelli vatandaşlarımız da programa müracaat edebileceklerdir.

Bizlerde Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak başlatılan bu programa tüm vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz. Değerlerimizi yaşatmanın ve evlatlarımıza aktarabilmenin sevincini hep birlikte yaşayalım.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Faruk Orhan 16.01.2021

    Kuran öğrenmek istiyorum

  1. Ahmet ışık 04.02.2021

    Esved kurun okumak istiyoum saygılar sevgiler selamlar

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder