KAMU-SEN HABER DETAYLAR

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ KONFEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ


Konfederasyonumuza bağlı Türk Tarım Orman-Sen'i ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım'ı Genel Merkezimizde ağırladık.

AHMET DEMİRCİ: TARIM VE ORMAN HİZMET KOLU ÇALIŞANLARININ BEKLENTİLERİNİN TAKİPÇİSİYİZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette tarım ve ormancılık kolu çalışanlarının sorunları ve sıkıntıları Bakan Pakdemirli’ye iletildi. Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci ayrıca Sayın Bakana beklenti ve talepleri ilişkin bir raporda sundu. Demirci, “Sayın bakanımızı Genel Merkez binamızda ağırlamaktan memnuniyet duymaktayız. Tarım ve Orman hizmet kolu çalışanlarının ciddi sorunları ve beklentileri var. Bugün sayın bakanımıza bu beklentileri iletme ve çözüm noktasında taleplerimizi iletiyoruz. Bundan sonraki süreçte de elbette atılan adımların takipçisi olacağız.” dedi.

ÖNDER KAHVECİ: SORUNLARIN ÇÖZÜME KAVUŞMASI İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar Yıldırım'ı Genel Merkezimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, kamu çalışanlarının sorunları ve beklentilerini karşılanması noktasında kendilerinde destek beklediklerinin altını çizdi.

YAŞAR YILDIRIM: SENDİKAL ALANDA TÜRKİYE KAMU-SEN BİR MARKADIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da Türkiye Kamu-Sen'in çalışma hayatındaki önemine vurgu yaparak, "kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri doğrultusunda mücadele veren Türkiye Kamu-Sen'i yürekten kutluyorum. Kamu çalışanlarımızın beklenti ve taleplerini karşılamak için biz de elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi. 

BAKAN PAKDEMİRLİ: DİYALOG İÇİNDE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Tarım Orman-Sen’in gerek hizmet kolu gerekse bütün kamu çalışma hayatına görüş ve önerileriyle yön verdiğini belirten Bakan Pakdemirli, “Bundan sonraki süreçte de her zaman diyalog içerisinde beklentileri karşılamak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder