HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ÇORUM İLİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Çorum Şubemizce düzenlenen temsilciler istişare toplantısına katıldı.

Toplantıya, Amasya Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayraktar’da katılarak  “Toplantıyı Hamamözü ilçemizde yaptığınız için teşekkür ederim.” dedi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Çorum Şube Başkanımız açılış konuşmasını yaptı. Ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal konuşma yaptı.

Ünal; “Sevgili Peygamberimizin (sas) “Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir” emri gereğince, hep hayra vesile olmanın hep hayırlı işler yapmanın gayreti içerisinde olduk. Allah’ın izni, sizlerin destek ve duaları ile bundan sonra da aynı duygular içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Amacımız, ülkemize,  çalışanlarımıza hizmettir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarımızın huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamını sağlamaktır. Bizlere emanet cennet vatan Türkiye’mizin kalkınmasına, ilerlemesine, birliğine ve dirliğine katkı sunmaktır. Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz de Cenab-ı Hakk’ın izniyle hayrolacaktır.

Ülkemizin geleceği için; insanlarımızın birlik, beraberlik içerisinde, huzurlu, mutlu bir anlayışla kucaklaşması, birbirine güvenmesi ve inanması bizler için önemlidir. Unutulmaması gereken bu ülke bizim ve gidecek başka yerimiz yoktur. Şanlı ecdadımızdan emanet bu vatan topraklarını bizlerden sonra gelecek nesillere, emin bir şekilde taşımak hepimizin tarihi sorumluluğudur. Bunun aksine davrananlar vebalden kurtulamazlar.

Çalışanlarımızın görevde yükselmesi ve değerlendirilmesinde; adaletli bir şekilde, tecrübe, liyakat, bilgi ve birikimine önem verilmesi gereklidir. Hiç kimse çalışanları görüşünden, anlayışından ve sendikasından dolayı ötekileştiremez.” dedi.

Toplantının sonunda Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ünlü’ye, Çorum’da yaptığı hizmetler için Çorum Şube Başkanlığımızca teşekkür plaketi verildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder