HABER DETAYLARI

ARTVİN İL VE İLÇE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Artvin il ve ilçe temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; Genel Başkanımız Nuri Ünal ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Temsilcisi İsrafil Bayrak, Türk Sağlık-Sen Artvin Şube Başkanımız Turgut Ocakçı, Artvin İl Temsilcimiz Abdurrahman Yıldız, Sendikamızın Trabzon Şube Başkanı Arif Gürsoy ve İl Yönetimi ile ilçe temsilcilerimiz katıldılar.

Toplantıda açılış konuşmasını İl Temsilcimiz Abdurrahman Yıldız yaptı. Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcimiz İsrafil Bayrak ve Trabzon Şube Başkanımız Arif Gürsoy'da selamla konuşması yaptı. Ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal katılımcılara hitap etti.

Genel Başkan Ünal; “İlkeli, kararlı ve ahlaklı bir sendikacılık yaptıklarını belirterek, Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğü, ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması önceliğimizdir. Toplumu din konusunda aydınlatmak görevi olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın varlığı tartışılmaz. Her alanda çalışanları ile birlikte en üst seviyede olmalıdır. Ayrıca Ecdat yadigarı eserlerimizin koruyucusu ve gelecek nesillere aktarıcısı Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanları hak ettikleri yere gelmelidirler. 
 
Sendika olarak bizim çalışmalarımız buna katkı sağlamak içindir. Birlik ve beraberliğin tesisi hak edenin hakkıyla bir yerlere gelebileceği sistemin oluşmasıyla pekişecektir.
 
Görevlilerimiz sağlıklı lojmanlarda oturmalı, hac ve umre görevlendirmelerinde sınav olmamalı, MBSTS kaldırılmalı, 4/B sözleşmeli çalışanlar kadroya geçirilmelidir.” dedi.

Katılımcıların sorularını cevapladı, önerilerini dinledi. İlçe temsilcilerimiz karşılaştıkları problemleri ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder