HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL AMASYA`DA


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Amasya İl Temsilcimiz Mehmet Yıldız Amasya İl Müftülüğü’nü ve Amasya Belediye’sini ziyaret ettiler.

Amasya İl Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu ve İl Müftü Yardımcısı Abdullah Kılıç’ı ziyaretinde Genel Başkan Ünal; Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanlarının her alanda en üst seviyeye ulaşması için çalıştıklarını belirtti.

Ülkemiz, milletimiz, devletimiz, kurumumuz ve çalışanlarımız için her düzeydeki kurum yöneticilerimiz ile iş birliği içerisinde, karşılıklı diyalog ile hizmet etmek istediklerini ifade etti.

Ünal, atama, nakil ve görevlendirmelerde adalet anlayışının hâkim kılınarak liyakat, ehliyet ve hakkaniyetin esas alınmasının önemini vurguladı. Çalışanların ötekileştirilmeden, özellikle de görüşleri ve sendikal tercihleri noktasında bir ayrıma tabi tutulmamasının hizmette verimliliği artıracağını belirtti ve görevlerinde başarılar diledi.

Amasya İl Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu’da müftülük çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Müftülük çalışanları ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ziyaret edildi.

Ziyarette, Amasya ili hakkında Sayın Sarı’dan bilgi alan Ünal, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkan Ünal’da Sendikamız ve hizmet kolumuzda bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü hakkında bilgiler verdi ve çalışmalarımızı anlattı.

Ziyarette Sendikamız İl Temsilcisi Mehmet Yıldız ve il yönetimi ’de hazır bulundu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder