HABER DETAYLARI

ANKARA VE VAKIFLAR ŞUBELERİMİZLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.


Ankara-1, 2, 3 No’lu ve Vakıflar Şubelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Nadir Baylar, Arif Gürsoy, Ankara-1 Nolu Şube Başkanımız Hamza Alaçam, Ankara-2 Nolu Şube Başkanımız Kenan Elma, Ankara-3 Nolu Şube Başkanımız Ali Tuna, Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, temsilcilerimiz ile üyelerimiz katıldılar.

Ayrıca, misafir olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen önceki Genel Başkanı Önder Kahveci, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan V. Ümit Turhan, Sendikalarımızın Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Toplantı, Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ünal şunları söyledi; “Sendikamız kuruluşundan itibaren ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde etkili olan Sendikamızın yetkili olabilmesi için, çalışmalarımızı biraz daha artırmamız gerekmektedir. Her arkadaşımız üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirmenin çabası içerisinde olmalıdır.

Çalışanlarımızın problemlerinin çözümü yine Türk Diyanet Vakıf-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in yetkili olması ile olacaktır. Yanlışa yanlış demenin, doğruya doğru demenin cesaret bulduğu tek adres Türkiye Kamu-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı olan sendikalarımızdır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla, Devletimizin daim, ülkemizin güçlü, milletimizin huzurlu, çalışanlarımızın mutlu olması için mücadeleye sizlerle birlikte devam edeceğiz. İstişare toplantımıza katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Selamlama konuşması yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile Türkiye Kamu-Sen önceki Genel Başkanı MHP Ankara 1. Bölge M.V. adayı Önder Kahveci’de “3600 ek gösterge, Yardımcı Hizmetler Sınıfının Genel idare Hizmetler Sınıfına geçirilmesi, refah payı uygulamasının gelmesi, atama-nakillerde liyakatin esas alınması gibi kamu çalışanlarının, özellikle de Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının problemlerinin çözümü için, dün olduğu gibi bugün ve yarın da her türlü çabayı sarf edeceklerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder