HABER DETAYLARI

GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRECEKLERE BAŞARILAR DİLİYORUZ


 

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın,
02 Kasım 2019 tarihinde yapılacak Diyanet İşleri Başkanlığı
Görevde Yükselme Sınavı” ile ilgili açıklaması:

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarımızdan şartları tutan ve müracaat edenler,  02 Kasım 2019 Cumartesi günü Görevde Yükselme Sınavına gireceklerdir. 

Öncelikle sınava katılacak bütün çalışanlarımıza başarılar diliyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; bütün işlerde olduğu gibi, yapılacak görevde yükselme sınavında da çalışanlarımızın kendi hakları, bilgileri, liyakati ve ehliyetiyle bir yere gelebilmelerini savunmaktayız.

Önemli olan, unvan değişikliği, görevlendirme, atama, nakil ve görevde yükselme gibi işlerinde, çalışanlarımızın, kimsenin desteğine, himmetine, iltimasına ve kayırmasına ihtiyaç hissetmemesidir.

Hep söylediğimiz ve söylemeye devam edeceğimiz, hak edenin kendi hakkıyla, başarısıyla hak ettiği yere gelebilmesinin teminidir.

Bunun oluşması her düzeydeki yöneticilerin de asli görevlerinden olmalıdır. Yanlış uygulamalara, anlayışlara ve sınav ortamlarını kendi şahsi çıkarlarına alet etmek isteyen kişilere de fırsat verilmemeli ve önüne geçilmelidir.

Son günlerde, yine bazı sözde sendika temsilcileri! Ahlaki ve insani değerleri yok sayarak, başkasının hakkını gasp etmek uğruna, kendilerinden olmayanların başarılı olamayacağı yalanını dillendirdikleri tarafımıza iletilmiştir. Geçmişte bunu yaptılar, ancak söyledikleri hep yalan ve yanlış çıktı. Yine de uslanmadılar, kul hakkı yemekten bıkmadılar. Bunlara en güzel cevabı, değerli Diyanet çalışanları vermektedir ve bundan sonra da verecektir. Buna inancım tamdır.  

Bu kendini bilmezler, kendilerinden olmayan hiçbir çalışanın yükselmesine, unvan almasına tahammülleri yoktur. Ancak, onlar istese de istemese de mutlaka hak yerini bulur ve bulacaktır.

Daha önce de belirttiğim gibi tekraren ifade ediyorum; sınavlar ve diğer hususlar ile ilgili üyelerimize yönelik olumsuz söz söyleyenler FETÖ artığıdır. Şunu herkes bilmelidir ki, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak bizler, kimsenin hakkını yemedik ve yemeyiz. Aynı şekilde kimsenin de üyelerimizin hakkını gasp etmesine asla ve asla müsaade etmeyiz.

Herkes bulunduğu yerini, konumunu ve güzide kurum olan Diyanet İşleri Başkanlığı mensubu olduğunu unutmadan davranmalı ve söz söylemelidir. Sendikal mücadele, ilkeli ve ahlaklı yapılmalıdır. Kendi üyesinin hakkını ararken, başka bir çalışanın hakkını, hukukunu çiğnemek hiçbir Diyanet çalışanına yakışmaz.    

Bu vesile ile tekrar sınava giren bütün çalışanlarımıza başarılar diliyorum.

Yüce Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Selamlarımla.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder