HABER DETAYLARI

HABİS RUHLULAR, İSLAM DÜŞMANLIĞINI YAYMAYA ÇALIŞIYOR


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal; ABD’de Diyanet Camii’nin kundaklanması ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Ünal “ABD'nin New Haven şehrinde Diyanet Camii'nin Ramazan ayında kundaklanması, habis ruhluların bütün dünyada İslam’a karşı oluşturmaya çalıştıkları düşmanlığa yeni bir örnektir” dedi.

Genel Başkan Ünal şunları söyledi; “Gün geçmiyor ki İslam’a, Müslümanlara ve mabetlerimize yönelik saldırı haberi almayalım. Daha Yeni Zelanda katliamı sıcaklığını korurken, ABD’de bir camimize yapılan saldırı ile karşı karşıya kaldık. Allah’a şükürler olsun ki can kaybı yaşamadık. Bütün dünya artık bu konuya odaklanmalıdır. Bu habis ruhlular yakalanmalı ve en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır. Ülkeleri yönetenler, hep birlikte İslam karşıtlığına, Müslüman düşmanlığına ve mabetlere yapılan bu alçak saldırılara karşı birlikte tavır almalıdırlar.”

Ünal; “İsrail’in Filistin’li Müslüman kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa’ya saldırıları, Çin’in Doğu Türkistan’da camilere ve Müslüman Türklere yaptıkları tecavüzleri durdurulmalıdır. Bunların önüne geçilmediği takdirde, dünyanın her yanında İslam düşmanlığı dalga dalga yayılacaktır. Çile çeken, kan ve gözyaşı içerisinde olan yine Müslümanlar olacaktır. Bu itibarla; Birleşmiş Milletler, İslam İşbirliği Teşkilatı olmak üzere, insan hakları teşkilatları ve bütün duyarlı ülkeler kamuoyu oluşturmalı ve acil tedbir almalıdırlar” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder