HABER DETAYLARI

İSTANBUL 1 NO`LU ŞUBE İLÇE TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞTUK


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş, Atila Ayhan, Şemsettin Akça, Mustafa Ünlü ve Ayhan Arabacı İstanbul 1 No’lu Şubemizin Üsküdar’da düzenlenen ilce temsilcileri istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısına; İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Muzaffer Erikoğlu, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Taşçı, emekli olmuş Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Muhammet Aydın, İstanbul Şube Başkanlarımız Yakup Sözen, Ali Yatı, şube yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe temsilcilerimiz katıldı.

Toplantı; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Açılış konuşmasını İstanbul 1 No’lu Şube Başkanımız Muzaffer Erikoğlu yaptı. Şube ile ilgili bilgiler verdi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal konuşmasında; “Yeni Zelanda’da yaşanan vahşeti hatırlatarak şehit olan Müslüman kardeşlerimize rahmet diledi. Haçlı zihniyetinin bitmediğini dile getirerek uyanık, bir, beraber ve bütün olmak durumundayız” dedi.

“İlkeli, kararlı ve hepsinden önemlisi ahlaklı bir sendikacılık yapıyoruz. Kimsenin hakkını yemiyoruz, kimsenin de hakkımızı yemesine müsaade etmeyiz. Çalışanlarımızın haklarının korunması ve yeni hakların alınması için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

“Emekli olsalar da Sendikamızın emektarları olan ve toplantımıza katılarak bizleri mutlu eden Muhammet Aydın, Yakup Sözen ve Ali Yatı’ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsında emekli olmuş bütün üyelerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

3600 ek gösterge, 4/B sözleşmeli çalışanlarının 4/A kadrolu olmaları, Yardımlaşma Sandığı, hizmetlilerin genel idare hizmetler kadrosuna geçirilmesi, MBSTS’nın kaldırılması, hac ve umre görevlendirilmeleri, lojmanı olmayan cami ve Kur’an kurslarına lojman yapılması gibi konularla ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra Muhammet Aydın, Yakup Sözen ve Ali Yatı teşekkür konuşması yaptılar.

Katılımcılar görüş ve önerilerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Muzaffer ERİKOĞLU 04.04.2019

    İstişare Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizleri onurlandıran tüm katılımcılara şükranlarımı arz ediyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen İstanbul 1 No`lu Şube Başkanı

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder