HABER DETAYLARI

ANTALYA KAŞ`TA TEMSİLCİLERİMİZ VE ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kaş Temsilciliği tarafından Kaş İnceboğaz Sosyal Tesislerinde organize edilen istişare toplantısına katıldı.

Gerçekleştirilen istişare toplantısına Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Salih Usta, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, Kaş Müftülüğü Şube Müdürü Halil Başarı, Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya Şube Başkanımız Nuray Kaplan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya Şube Başkan Yardımcılarımız İsmail Kılavuz, Ali Karaardıç, Halil İbrahim Uğur, Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya Şubesi Kadın Kolları Başkanımız Selma Yılmaz, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kaş İlçe Temsilcimiz Harun Abukan, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Milliyetçi Hareket Partisi Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanı Bekir Baynurlar, Türkav ve Türk Sağlık-Sen Kaş İlçe Temsilcisi Kaş Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Adem Çiçek, Türk Eğitim-Sen Kaş İlçe Temsilcileri Halil İbrahim Göçen ve Miraç Akbulut, daire çalışanları ve çok sayıda din görevlimiz katıldı.

Program Kaş Gökseki Camii İmam Hatibi Murat Sarıtaş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya Şube Başkan Yardımcısı İsmail Kılavuz'un konuşmalarından sonra söz alan Genel Başkanımız Ünal;

“Toplantımızın hayırlara vesile olmasını ve sonuçları itibariyle Sendikamıza, Türkiye Kamu-Sen’imize, Diyanet ve Vakıflar camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Kıymetli Arkadaşlar,

Sevgili Peygamberimizin (sas) “Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir” emri gereğince, hep hayra vesile olmanın hep hayırlı işler yapmanın gayreti içerisinde olduk. Ülkemizin geleceği için; insanlarımızın birlik, beraberlik içerisinde, huzurlu, mutlu bir anlayışla kucaklaşması, birbirine güvenmesi ve inanması bizler için önemlidir. Unutulmaması gereken bu ülke bizim ve gidecek başka yerimiz yoktur. Şanlı ecdadımızdan emanet bu vatan topraklarını bizlerden sonra gelecek nesillere, emin bir şekilde taşımak hepimizin tarihi sorumluluğudur. Bunun aksine davrananlar vebalden kurtulamazlar. Çalışanlarımızın görevde yükselmesi ve değerlendirilmesinde; adaletli bir şekilde, tecrübe, liyakat, bilgi ve birikimine önem verilmesi gereklidir. Hiç kimse çalışanları görüşünden, anlayışından ve sendikasından dolayı ötekileştiremez.

Her türlü zorluğa göğüs geren cefakâr üyelerimiz;

Hiçbir çalışanımız işinin olması için siyasetçilerin, hatırlı kişilerin, sendikaların veya başka unsurların kapılarında beklememelidir. Bu insanlık onuruna da aykırıdır. En şerefli varlık olan insanın, başka birinin karşısında ezilmesine asla müsaade edilmemelidir. Sendikacılığımızın ana temeli ve bizleri diğer sendikalardan ayıran en önemli özellikte bu anlayıştır. Çünkü biz çalışanlarımızı bizlere bir emanet görüyoruz. Emanete emin bir şekilde davranıyoruz. Emanete ihanet etmiyoruz.

Şunu da haykırarak söylüyoruz; EMANETİ EHLİNE VERİN…

Hz Ali (ra) Efendimizin “Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar” sözünde olduğu gibi; bizler; adaletli, ölçülü bir sistem kurulana dek yılmadan, yorulmadan, usanmadan hep birlikte çalışacağız. Çünkü kamu çalışanlarının gerçek sesi Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen çalışanlarımızın katkıları ve dualarıyla Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının tek ümididir.

Bizler, sendikal mücadelemizi; insan onuruna yaraşır bir hayat için, ailesiyle kimseye muhtaç olmayacak kadar bir ücret verilmesi için yapıyoruz.

Bizler, mutlu, huzurlu ve güvenli bir hayat istiyoruz. Bizler, adam kayırmacılığının son bulmasını istiyoruz.

Bizler, en şerefli varlık olarak yaratılan insanları şekline, görüşüne,  sendikasına göre değil, liyakat ve başarısına, becerisine göre değerlendirilmesini istiyoruz.

Bizler, geleceğimizi birilerinin tayin etmesini değil, kendi geleceğimize sahip çıkmak istiyoruz.

Bizler, hakça bir paylaşım, adil bir gelir dağılımı istiyoruz. Sendikacılığı yani bu kutlu mücadeleyi bunun için yapıyoruz. Bu kutlu harekete destek veren, katkı sağlayan bütün üyelerimize, katılımlarından dolayı Kaş Kaymakamımız Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Usta, İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, siyasi parti temsilcileri ve haziruna, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya Şube Başkan Yardımcımız İsmail Kılavuz tarafından Genel Başkanımız Nuri Ünal'a Plaket takdim edildi.

Program Türk Diyanet Vakıf-Sen Antalya Şube Başkan Yardımcımız Halil İbrahim Uğur'un duasının ardından karşılıklı görüş, öneri ve temenniler ile son buldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder