HABER DETAYLARI

TÜRKİYE KAMU-SEN KIRIKKALE TEŞKİLATI İFTAR`DA BULUŞTU.


Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale il Temsilciliğinin düzenlediği iftar programı, Sendikalarımızın temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İftar programına Genel Başkanımız Nuri Ünal, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Bozkurt, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Murat Abalı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, Türkav İl Başkanı Özgür Şahbaz davetliler ve temsilcilerimiz katıldılar.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından, açılış konuşmasını Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Başkanı Yücel Karabacak yaparak Kırıkkale’de sendikaların çalışmalarını anlattı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Av. Murat Abalı selamlama yaparak Ramazan ayını tebrik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, kamu çalışanlarının problemlerinin çözümü için TBMM’de hizmet ettiklerini dile getirdi. Güncel konular ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, sendikal çalışmalar, kamu çalışanlarının problemlerinin çözümü için Türkiye Kamu-Sen’in yaptığı çalışmaları anlattı.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’da yaptığı konuşmada; “Pençe-Kilit Operasyonunda ve Bursa’da bombalı saldırıda şehit olan askerlerimize ve infaz koruma memurumuza yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü kötülüklerden muhafaza eylesin.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci’nin selamlarını iletiyorum. Türkiye Kamu-Sen olarak, önce ülkemiz anlayışıyla, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın öncülüğünü yapmaya devam ediyoruz.

Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin insanca yaşayacağı bir ücret almaları, 3600 ek göstergenin bütün çalışanlarımızı kapsayacak bir şekilde düzenlenmesi, 4/B Sözleşmeli personelin tamamının 4/A kadroya geçirilmesi, kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesi, artan enflasyon karşısında ücretlerin 6 aylık değil aylık olarak düzenlenmesi gibi konularda Türkiye Kamu-Sen olarak her platformda mücadele etmekteyiz.

30. kuruluş yılını kutlayacağımız 2022 yılında, kurulduğumuzdan bugüne, aynı ilke ve ülküyle yılmadan, yorulmadan Allah’ın izni, siz kıymetli temsilci ve üyelerimizin destekleriyle 2023 yılında 11 hizmet kolunda yetkili olarak  Toplu Sözleşme masasına inşaalah oturacağız.

İftar programında bizleri bir araya getiren İl Temsilcimiz Yücel Karabacak ve emeği geçenlere, bizleri yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimize ve siz değerli temsilcilerimize Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ramazan ayının bereketi ve güzellikleri daim olsun.”




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder