HABER DETAYLARI

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MİLLETİMİZİN GÖZ BEBEĞİDİR.


Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın başkanlığında Genel Merkez Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof.Dr.Ali Erbaş’ı makamında ziyaret ettiler. 

Sendikamızın 26 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdiği 7. Olağan Genel Kurulunda seçilen heyet üyelerimiz, sayın Erbaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkan Ünal, ziyarete katılan yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttıktan sonra şöyle devam etti; “Türk Diyanet Vakıf-Sen kurulduğu günden itibaren, önce ülkem anlayışıyla, hizmet kolumuzda bulunan ülkemizin en güzide iki kurumu olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarımıza hizmet etmektedir. Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birliği ve çalışanlarımızın huzuru mutluluğu önceliğimizdir. 

Kuruluş felsefemizden ayrılmadan, sendikacı da olsan din görevlisi Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan, araç olarak gördüğümüz sendikal faaliyetleri faydalı bir şekilde yerine getirmekteyiz. Gördüğümüz eksiklikleri, yanlışları ve hataları net bir şekilde, usul ve üslubunca şahsınız başta olmak üzere bütün muhataplarımıza iletiyoruz. Bunu yaparken kırmadan, dökmeden, yakmadan ve yıkmadan bize yakışan bir şekilde dile getiriyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, hizmette yarış olarak gördüğümüz sendikal hareketi, kardeşlik hukuku içerisinde geliştirmeye gayret ediyoruz. İlkeli, kararlı, sorumlu ancak hepsinden önemli olan ahlaklı bir sendikacılığı önceleyerek ve örnek olarak yerine getiriyoruz.

Ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa yapılacak güzel ve hayırlı işlerde şahsınızın, kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığımızın her daim yanında ve destekçisi olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Yanlış gördüğümüz iş ve işlemleri de üyelerimiz ve bütün çalışanlarımız adına, şeffaf ve net bir şekilde dün olduğu gibi bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz.”

Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof.Dr. Ali Erbaş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Ünal ve heyetine başarılar diledi. Diyanet İşleri Başkanlığı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Diyanet çalışmaları ve güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  

Genel Başkan Ünal; özellikle son günlerde gündem konusu olan banka promosyonları, 4/B sözleşmeli çalışanların kadro talepleri, atamalar, kitap ve dergi satışlarında karşılaşılanlar ile diğer konuları dile getirdi ve görüş ve önerileri içeren hazırladıkları dosyayı sayın Başkan Erbaş’a iletti.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF DR ALİ ERBAŞ'A SUNULAN RAPOR0.pdf



Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder