HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ATİLA AYHAN KARABÜK`TE


Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, Karabük’te İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve Safranbolu İlçe Müftüsü İsmail Temur’u makamında ziyaret etti.  

Genel Başkan Yardımcımız Ayhan, Ziyaretlerin ardından Karabük İl Müftülüğü ve Safranbolu İlçe Müftülükleri aylık mutad toplantılarına katıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcımız Ayhan;

“Sendikal faaliyetlerimizin temel kaynağı; Devletimizin birliği, dirliği, milletimizin bütünlüğüdür. Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çaba sarf ediyoruz. Sendikacılığı bir araç olarak görüyoruz.

Amacımız, ülkemize,  çalışanlarımıza hizmettir. Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarımızın huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamını sağlamaktır. Bizlere emanet cennet vatan Türkiye’mizin kalkınmasına, ilerlemesine, birliğine ve dirliğine katkı sunmaktır. Niyetimiz hayırdır, akıbetimiz de Cenab-ı Hakk’ın izniyle hayrolacaktır.

Ülkemizin geleceği için; insanlarımızın birlik, beraberlik içerisinde, huzurlu, mutlu bir anlayışla kucaklaşması, birbirine güvenmesi ve inanması bizler için önemlidir. Unutulmaması gereken bu ülke bizim ve gidecek başka yerimiz yoktur. Şanlı ecdadımızdan emanet bu vatan topraklarını bizlerden sonra gelecek nesillere, emin bir şekilde taşımak hepimizin tarihi sorumluluğudur. Bunun aksine davrananlar vebalden kurtulamazlar.” dedi.

Ayrıca, 3600 ek gösterge, 4/B sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, MBSTS’nin kaldırılması gibi konularda da bilgiler verdi.

Toplantıların ardından Karabük Eski şube başkanımız ve şuan Karabük Şube Yönetim kurulu üyemiz Abdülkerim Sevgilioğlu Başkanımıza yaptıkları hizmetler ve yaptığı çalışmalar için düzenlenen törende plaket takdim edildi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder