HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ`NÜ ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal Ankara Altındağ İlçe Müftüsü Orhan Örnek’i makamında ziyaret etti.

Altındağ İlçe Müftüsü Orhan Örnek’i ziyaretinde Genel Başkan Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanlarının her alanda en üst seviyeye ulaşması için çalıştıklarını belirtti.

Ülkemiz, milletimiz, devletimiz, kurumumuz ve çalışanlarımız için her düzeydeki kurum yöneticilerimiz ile iş birliği içerisinde, karşılıklı diyalog ile hizmet etmek istediklerini ifade etti.”

Ünal, atama, nakil ve görevlendirmelerde adalet anlayışının hâkim kılınarak liyakat, ehliyet ve hakkaniyetin esas alınmasının önemini vurguladı. Çalışanların ötekileştirilmeden, özellikle de görüşleri ve sendikal tercihleri noktasında bir ayrıma tabi tutulmamasının hizmette verimliliği artıracağını belirtti ve görevlerinde başarılar diledi.

Altındağ İlçe Müftüsü Orhan Örnek’te müftülük çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Müftülük çalışanları ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette; Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Hakan Paş ve Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Aziz Karagöz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder