HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NURİ ÜNAL KARAMAN`DA


Karaman Valisi Sayın Fahri Meral ve Karaman İl Müftüsü Sayın Muhammet Lutfi Ketenci makamlarında ziyaret edildi.

Ziyaretlerde; Genel Başkanımız Nuri Ünal'a, Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, Karaman İl Temsilcimiz Mehmet Bozkurt, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcimiz Nedim Ünal, Konya Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Demir, Sarayönü İlçe Temsilcimiz Murat Polat ve Ereğli İlçe Temsilcimiz Talha Gökbudak eşlik ettiler.

Ziyarette; görüş, öneri ve sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Diyanet İşleri Başkanlığının ve çalışanlarının önemini vurgulayan Ünal; birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisinde topluma hizmet etmekte olduklarını bildirdi.

Ziyaretin ardından; Temsilcilerimiz ve üyelerimizle toplantı gerçekleştiren Ünal, çalışanların problemleri hakkında genel durum değerlendirmelerinde bulunarak, ülkemiz için yapılacak bütün hayırlı hizmetlerde katkı sağlayacaklarını dile getirdi. 3600 ek gösterge, İLİTAM, rotasyon, lojmanlar, amir-memur ilişkisi, sendikalar arası ilişkiler, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, 4/B sözleşmeli personelin durumu, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve genel konular hakkında bilgi verdi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder