BASINDA TDVS

GENEL BAŞKAN ÜNAL SALİHLİ`DE

Genel Başkan Ünal, Salihli'de, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Salihli'de çeşitli temaslarda bulundu. Ünal, Salihli programı kapsamında İlçe Müftüsü Ali Çebi'yi makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve müftülük personelinin katıldığı aylık mutat toplantısına katılan Ünal, birlik beraberlik, Filistin'deki İsrail zulmü üzerine açıklamalarda bulundu. 

Ünal, hitap ederken din görevlilerinin sorunlarını bildiklerini ve çözüm noktasında çalıştıklarını belirterek, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, kurulduğumuz günden itibaren ülkemize, milletimize, diyanetimize, vakıflarımıza ve çalışanlarımıza hizmet etmekteyiz. Diyanet çalışanlarımız, din görevlilerimiz toplumun önderi, öncüsü ve örnekliği olarak her alanda önde olmalıdır. Bizler çalışanlarımızın özlük, mali, sosyal ve diğer işlemlerinin iyileştirilmesi için çalışıyoruz. Lojmanlardan, atama-nakillere, kurum yöneticileriyle ilişkilerden, izin ve görevlendirme durumlarına kadar karşılaşılan bütün problemlerin giderilmesine katkı sunuyoruz. Çalışanlarımıza, sadece kusur arayan, ceza veren bir yönetim anlayışı değil, onları yönlendiren, teşekkür ve takdir eden bir bakışla çalışmalarını sağlamalıyız." dedi. 

Toplantıya Genel Başkan Nuri Ünal'ın yanı sıra, Manisa Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı İbrahim Durgut eşlik etti. Küçük imam camiinde kılınan öğle namazı ve Filistin'de şehit olanların gıyabında kılınan cenaze namazının sonrasında Manisa İl ve ilçelerindeki Türk Diyanet Vakıf Sen temsilcileri ile Gümüş Kafe'de toplantı düzenlendi.

SALİHLİ SEKTÖR GAZETESİ


Ekleyen: GENEL BAŞKAN ÜNAL SALİHLİ`DE