HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ELBİSTAN`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Kahramanmaraş programı kapsamında Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Elbistan İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar ve Müftülük personelimizi ziyaret etti.

Ziyaretin ardından, Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna ile birlikte Kahramanmaraş İl Temsilciliğimizin düzenlediği İstişare Toplantısına katıldılar.

Toplantıda açılış konuşmasını İl Temsilcimiz Veli Dinçaslan yaptı. Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna, Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Zeki Yenipınar ve  Kahramanmaraş Elbistan İlçe Temsilcimiz Mustafa Pamuk’unda selamla konuşmalarının ardından Genel Başkanımız Nuri Ünal katılımcılara hitap etti.

Genel Başkan Ünal konuşmasına, şehitlerimizi, gazilerimizi, depremde vefat eden görevlilerimizi, vatandaşlarımızı, Gazze ve Doğu Türkistan’da yaşanan zulüm, işkence ve soykırımı anarak başladı.

“Toplantımızın hayırlara vesile olmasını ve sonuçları itibariyle Sendikamıza, Türkiye Kamu-Sen’imize, Diyanet ve Vakıflar camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Katkı sunan, emeği geçen temsilcilerimize ve siz kıymetli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Üyelerimizin ve bütün kamu çalışanlarının huzurlu ve mutlu olması, çalışma barışının her alanda hayata geçmesi için çaba gösteriyoruz. Sendikalar da adaletli sistemin oluşmasına katkı sunmalıdır. Bazı sözde sendika temsilcileri 'bize üye olursan işin olur, yoksa sana hayat hakkı yok' anlayışında artık vaz geçmelidir. Bu anlayış insan onuruna aykırı bir tutumdur.

Devletimizin birliği, dirliği, ülkemizin bütünlüğü, şehit kanlarıyla sulanan ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi güzide iki kurumumuzun ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyeye çıkması için sendikal faaliyetler içerisindeyiz.

Kısaca, Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için, her platformda ve ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Bunun içindir ki, üyelikleriniz bizim için kıymetlidir, bize emanettir.

Bizleri bir araya getiren Kahramanmaraş İl Temsilciliğimize, Elbistan İlçe Temsilciliğimize ve katıldığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.

Gördüğüm kadarıyla hem Kahramanmaraş hem Elbistan devletimiz ve milletimiz ile birlikte en kısa sürede ayağa kalkacaktır.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, var olsun Türkiye Kamu-Sen."

İstişare toplantısına; Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcımız Ali Tuna, Kahramanmraş İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Elbistan İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar, Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Zeki Yenipınar, Milliyetçi Hareket Partisi Göksun İlçe Başkanı Emre Çiçek, Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Veli Dinçaslan, Elbistan İlçe Temsilcimiz Mustafa Pamuk, İl Temsil Heyet üyelerimiz, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın Şube Başkanı ve temsilcileri ile üyelerimiz katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder