HABER DETAYLARI

KIRIKKALE İL MÜFTÜLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin, Nadir Baylar ve Ali Tuna ile birlikte Kırıkkale İl Müftülüğü’nü ziyaret etti.

Bingöl İl Müftüsü iken, Kırıkkale İl Müftüsü olarak atanan Mustafa Topal’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Ünal ve heyeti, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Çalışmalarında başarılar dileyen Ünal; sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, ülkemizin, Diyanet İşleri Başkanlığı ve çalışanlarımızın hizmetinde olduklarını ifade etti.

Diyanet işleri Başkanlığının her alanda örnek bir kurum olması için çalıştıklarını dile getirdi. Ülkemizin birliği ve dirliği için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak var gücümüzle çalışıyoruz dedi. 

Kırıkkale İl Müftüsü sayın Mustafa Topal, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Ünal ve heyetine teşekkür etti. Milletimize hizmet etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Ardından, Kırıkkale İl Müftü Yardımcıları ve müftülük çalışanlarını odalarında ziyaret eden Genel Başkan Ünal ve heyeti; çalışanlarımıza başarılar dileyerek, “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Diyanet çalışanlarımıza hizmet etmek için gece gündüz gayret sarf ediyoruz” dedi. Görüş, öneri ve sorunlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkanımız Ünal’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin, Nadir Baylar, Ali Tuna, Kırıkkale Şube Başkanımız Musa Öksüz, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder