HABER DETAYLARI

Türk Diyanet Vakıf-Sen SEVDADIR. Türk Diyanet Vakıf-Sen ÇAREDİR.


Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının yüz akı, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal hareketin öncüsü Türk Diyanet Vakıf-Sen, onurlu mücadelesine yılmadan ve yorulmadan devam etmektedir.

Diyanet ve Vakıf hizmet kolunda bulunan Sendikaların 2024 yılı üye sayılarının tespitleri yapılarak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde birleştirme tutanakları imza altına alındı.

2024 yılı üye sayılarının tespiti, 15 Mayıs 2024 ayı esas alınarak ilçelerde, illerde ve sayısal toplamı merkezde imza altına alınmıştır.

2023 yılında 18.544 olan üyemiz, 2024 yılında 18.821 üyeye ulaşmıştır. 

Bu vesileyle, Sendikamızı tercih eden bütün üyelerimize, Teşkilatımızın her kademesindeki kıymetli temsilcilerimize ve emek verenlere ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla, hayra vesile olan hayrı yapan gibidir şiarıyla yolumuza yılmadan ve yorulmadan devam ediyoruz.

Her türlü baskı, engelleme ve ayrıştırmalara karşı, dimdik duruşuyla, ilkeleri, ülküleri ve ahlaklı tavırlarıyla gece gündüz demeden çalışan vefakâr bütün temsilcilerimizi, görev alan bütün yol arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyoruz.

Gelinen durum göstermiştir ki; Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının ümidi ve umudu olan etkili Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen yetkili olmalıdır ve olacaktır.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen,

Var olsun Türkiye Kamu-Sen.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder