HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ARİF GÜRSOY ERZİNCAN`DA


Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Sendikal programı kapsamında Erzincan İl Müftülüğü, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanlığı, Türkiye Kamu-Sen Erzincan İl Temsilciliği ve Refahiye İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Türkiye Kamu-Sen Erzincan İl Temsilcimiz Ahmethan Gülırmak, Refahiye İlçe Müftülüğü ve bütün daire personelleri ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak çalışmalarında başarılar dileyerek, kurumumuzun ve çalışanlarımızın hizmetinde olduğunu dile getirdi. Sendikaların hizmette yarışması vurgusunu yaparak, Din görevlisi, Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan sendikal çalışmalarımızı yapmaktayız” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy daha sonra Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.

“Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çalıştıklarını” dile getirdi.

Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy; 3600 ek gösterge, vergi diliminin %15'e sabitlenmesi, Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışan personelin Genel İdari Hizmetleri sınıfına geçirilmesi, çalışanlara kira ve yemek yardımı yapılması, Banka Promosyonları, amir-memur ilişkisi, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve güncel konular hakkında bilgiler verdi ve sorularını yanıtladı.

Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımıza, Erzincan İl Temsilcimiz Suat Karatepe ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder