HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ERZURUM`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU


Erzurum Şubemiz tarafından üyelerimiz ve ilçe temsilcilerimizle istişare toplantısı düzenlendi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’ın katıldığı toplantıya; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Ak Parti İl Başkan Vekilleri, Milliyetçi Hareket Partisi Palandöken ve Aziziye İlçe yönetimleri, Erzurum Ülkü Ocakları yöneticileri, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın Erzurum şube başkanları ve temsilcileri, kadın komisyonu, ilçe, işyeri temsilcileri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Erzurum Şube Başkan Yardımcısı Hafız Muhammet Aktaş tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edildi.

İstişare toplantısının açılışını yapan Erzurum Şube Başkanı İsmail Gülli; “Genel Başkan Nuri Ünal ve bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek, Erzurum Şubesinin faaliyetlerini anlattı. Geçen yıla göre üye sayılarını artırdıklarını dile getirdi. Sadece üyelerinin değil, Erzurum’da çalışan bütün personelin dertleriyle imkanlar ölçüsünde ilgilendiklerini dile getirdi. Türk Diyanet Vakıf-Sen’in çalışmalarını anlatarak, desteklerini istediklerini belirtti. En kısa sürede Erzurum’da yetkili sendika olmak için çalışmalarını yaptıklarını dile getirdi.”

Genel Başkan Nuri Ünal; “Toplantıya katılan bütün davetlilere ve üyelerimize teşekkür etti ve şöyle devam etti:

“Sözlerime başlarken, canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükran ve dualarla anarak başlıyorum. 7 Ekim 2023 tarihinden beri katil İsrail’in Filistin’de Gazze’de insanlık dışı vahşeti, katliamı ve soykırımı lanetliyor, bir kez daha en şiddetli bir şekilde kınıyorum. Kahrolsun katil İsrail. Aynı şekilde dünyanın neresinde olursa olsun, mazlumların refaha ve felaha ermesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Özellikle, katil Çin tarafından yıllardır vahşete maruz kalan Doğu Türkistan’da yaşayan soydaşlarımızın da bir an önce esaretten kurtulması için dualar ediyoruz. İnancımız odur ki, Doğu Türkistan ve Gazze en kısa sürede mutlaka hürriyetlerine kavuşacaktır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; kuruluşumuzda belirlediğimiz bizim ilkemiz, önce ülkemiz anlayışından, ilkemizden, ülkümüzden vaz geçmeden, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarına hizmet etmekteyiz.

Sevgili Peygamberimizin (sas) buyurduğu “Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir” anlayışıyla, sendikal faaliyetleri, doğru ve güzel işlerin olmasına araç olarak görüyoruz.

Sendikal faaliyetlerimizi ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir anlayışla yapmaktayız. Atama, nakil ve görevde yükselmelerde mutlaka, liyakat esas alınarak, bilgi ve adalet anlayışıyla yapılmalıdır.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, geçmişini unutmadan, bugünü en iyi şekilde değerlendiren ve gelecek için hedefleri, programları olan bir sendikadır. Güne ve güce göre şekil almaz.

Devletimizin güçlü, milletimizin mutlu, çalışanlarımızın huzurlu ve özlük haklarının en üst düzeyde olması için, var gücümüzle sizlerin katkılarıyla çalışmaya devam edeceğiz.”

Programa katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen; Erzurum için yaptıkları ve yapacaklarını ve projelerini anlatarak, katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra Genel Başkan Ünal temsilcilerimizin ve üyelerimizin görüş ve önerilerini dinledi.

Erzurum ziyareti kapsamında Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal, Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Mucip Gözeger ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikalarımızın Şube Başkanı ve temsilcileriyle istişarede bulundu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder