HABER DETAYLARI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle şunları söyledi:

"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?" emri gereğince, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı eğiten, öğreten ve yarınlara hazırlayan bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Göz aydınlıklarımız olan yavrularımızın, her alanda doğru, ahlaklı ve düşünebilen bir anlayışla yetiştirilmelerinin sağlanması önemlidir.

Beden sağlıklarının yanında, ruh sağlıklarının da düşünülerek, eğitim ve öğretimlerinin zemini, ülkemizin her yanında hazırlanmalıdır.

Öğretenlerimizin hak ettikleri özlük, sosyal ve diğer haklarının geciktirilmeden verilmesi gereklidir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, vatandaşlarımıza ve geleceğimiz çocuklarımıza Kur’an öğreten, Kur’an Kursu Öğreticilerimizin de “Kur’an Kursu Öğretmeni” unvanı almaları için çalışıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır” sözünde olduğu gibi, öğretmenlerimiz her türlü cahilliği yenmek için, zor şartlarda dahi üzerine düşeni yapan öğretmenlerimize başarılar diliyorum.

Emekli olanlara sağlık huzur diliyoruz. Şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere vefat etmiş bütün öğretmenlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.

24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder