HABER DETAYLARI

MİLLİ MÜCADELENİN ÖNEMLİ ADRESİ AMASYA`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı Amasya’da üyelerimiz ve çalışanlarımızla buluştu.

Amasya programı kapsamında; İl Müftüsü Durmuş Ayvaz makamında ziyaret edilerek, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından müftülük çalışanlarıyla odalarında buluşularak, sendikal faaliyetler kapsamında bilgilendirme yapıldı. Çalışanlarımızın görüş ve önerileri alındı.

Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Turanoğlu’nu ziyarette de belediye çalışmaları ile bilgiler alındı.

Amasya İl Müftülüğü ve Suluova İlçe Müftülüğü personelinin aylık toplantılarına iştirak edilerek, Sendikamız hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra, üyelerimizin ve ilçe temsilcilerimizin katıldığı istişare toplantısı yapıldı. Genel Başkan Ünal toplantıda şunları söyledi; “Katil İsrail’in Filistin’de Gazze’de yaptığı soykırımı ve zulmü lanetleyerek, bir an önce bu katliamın durması gerektiğini söyledi. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Amasya’mızda da Sendikamıza teveccühler başlamıştır. Bugüne kadar görev yapan arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bizler, önce ülkemiz anlayışından, Diyanet ve Vakıflar gibi güzide kurumlarımızın bir personeli olduğumuzu unutmadan, hak arama mücadelesi içerisindeyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin yüzüncü yılını kutladığımız bu günlerde, istiklal mücadelemizin en önemli duraklarından birisi olan, şehzadeler şehri Amasya’da ve sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türkiye Kamu-Sen olarak güçlü bir ailenin, marka bir teşkilatın üyesi olduğunuzu unutmayın. İlkenizden, hedefinizden ve duruşunuzdan vazgeçmeyin.

İnanıyorum ki, hak mutlaka yerini bulacaktır. Etkili olan Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen yetkili olacaktır. Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının ümidi, umudu ve gerçek dostu Türk Diyanet Vakıf-Sen var olsun. Kamu çalışanlarının gerçek ve güçlü temsilcisi Türkiye Kamu-Sen var olsun.

Bütün sendikalar kardeşlik hukukunu zedelemeden, hizmette yarışı öne çıkararak ve Diyanet personeli olduklarını unutmadan yarış yapmalıdırlar. Hepimizin görevi milletimize hizmettir, çalışanlarımızın mutluluğu, huzuru ve çalışma barışının geliştirilmesidir.”

İstişare toplantısına; Genel Başkanımız Nuri Ünal ile birlikte, Genel Başkan Yardımcımız Hilmi Şanlı, Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Amasya Belediye Başkan V. Ahmet Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, İl Müftü Yardımcıları Berrin Çelebi, Harun Aydoğdu, Yılmaz Özbakır, Türkiye Kamu-Sen Amasya İl Temsilcisi Şemseddin Dümen, Sendikalarımızın şube başkanları ve il temsilcileri, ilçe temsilcilerimiz, üyelerimiz ve misafirlerimiz katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder