HABER DETAYLARI

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN UMUTTUR


Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin, Sendikal programı kapsamında Amasya, Bayburt ve Gümüşhane İllerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Amasya İl Müftülüğü, Milliyetçi Hareket Partisi Amasya İl Başkanlığı, Bayburt İl Müftülüğü, Bayburt Belediye Başkanlığı, Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Amasya Müftüsü Durmuş Ayvaz, Milliyetçi Hareket Partisi Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Gümüşhane İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş'u makamlarında ziyaret eden Şahin; Sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, sendikaları bir araç olarak gördüklerini ve asıl olanın Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarının her alanda en ileri düzeyde olması için çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretlerde personellerini de odalarında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Şahin özetle; 

“8 bin 77 TL'lik ek ödemenin taban aylığa  yansıtılması ve emekli maaşlarına da eklenmesi, yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarının genel idari hizmetler sınıfına alınması, verilen sözler gereğince birinci dereceye gelen tüm kamu görevlilerinin ek gösterge rakamlarının 3600'e yükseltilmesi, başta kira yardımı olmak üzere ülkemizdeki sosyo-ekonomik yapıya uygun yeni yardım kalemlerinin belirlenmesi, bayram ikramiyesi çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi, gelir vergisi oranlarının %15'e sabitlenmesi konularındaki taleplerimizi asla gündemden düşürmeyeceğiz. Sonuç alıncaya kadar bu yoldaki mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Şahin'e, Amasya İl Temsilcimiz Mehmet Yıldız, Türkiye Kamu-Sen Bayburt İl Temsilcimiz Ahmet Çalışkan, Gümüşhane İl Temsilcimiz Köksal Sevim, İl Temsil Heyeti üyelerimiz ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder