HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ARİF GÜRSOY BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU.


Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Sendikal programı kapsamında Samsun ve Giresun İllerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Samsun İl Müftülüğü, Çarşamba İlçe Müftülüğü ve Giresun İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy daha sonra çalışanlarımızın aylık mutad toplantılarına katıldı. Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız; "Bizler, sendikal mücadelemizi; insan onuruna yaraşır bir hayat için, ailesiyle kimseye muhtaç olmayacak kadar bir ücret verilmesi için yapıyoruz. Daha mutlu, huzurlu ve güvenli bir hayat istiyoruz. Bizler, adam kayırmacılığının son bulmasını istiyoruz. En şerefli varlık olarak yaratılan insanları şekline, görüşüne,  sendikasına göre değil, liyakat ve başarısına, becerisine göre değerlendirilmesini istiyoruz. Geleceğimizi birilerinin tayin etmesini değil, kendi geleceğimize sahip çıkmak istiyoruz" dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy; İl ve İlçe Müftülüğü ziyaretlerinde personellerini de odalarında ziyaret ederek, 3600 ek gösterge, vergi diliminin %15'e sabitlenmesi, Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışan personelin Genel İdari Hizmetleri sınıfına geçirilmesi, çalışanlara kira ve yemek yardımı yapılması, Banka Promosyonları, amir-memur ilişkisi, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve güncel konular hakkında bilgiler verdi ve sorularını yanıtladı.

Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımıza, Samsun Şube Başkanımız İzzet Aşçı, Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı, Giresun İl Temsilcimiz Naci Uzun ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder