HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ İZMİR`DE TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞTU.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, İzmir programı kapsamında İzmir İl Müftülüğü ve İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Genel Başkan Ünal’a, İzmir Şube Başkanımız Mehmet Öksüz, İzmir Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Ziyaretlerde; İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, İzmir İl Müftülüğü ve İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü çalışanlarımız ziyaret edildi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal ziyaretlerin ardından İzmir Şubemizin düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.

İstişare toplantısında açılış konuşmasını İzmir Şube Başkanımız Mehmet Öksüz yaptı.

Mehmet Öksüz, Genel Başkan Nuri Ünal ve bütün katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek, İzmir Şubemizin faaliyetlerini anlattı. Sadece üyelerinin değil, İzmir’de çalışan bütün personelin dertleriyle imkanlar ölçüsünde ilgilendiklerini dile getirdi. Türk Diyanet Vakıf-Sen’in çalışmalarını anlatarak, desteklerini istediklerini belirtti.

Ardından Genel Başkanımız Ünal söz alarak kısaca şunları söyledi;

“Bildiğiniz gibi, hizmet kolumuzda ülkemizin iki güzide kurumu olan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü bulunmaktadır.

Öncelikle, bu iki kurumumuzda bulunan üyelerimizin ve bütün çalışanlarımızın huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat geçirmelerinin temini için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Elbette, hakkı üstün tutma mücadelesi, adaletin tesis edilmesi zordur. Ne olursa olsun hakkı tutup kaldırmak, hakkın yanında olmak, doğruyu söylemek ve savunmak gerçekten zordur. Ancak şu unutulmamalıdır ki; verilen bu mücadele zor olduğu kadar da onurludur, şereflidir. Büyük bir sevdanın adı olan Türkiye Kamu-Sen ve Sendikamız Türk Diyanet Vakıf-Sen’de görev yapanlara selam olsun, saygılar olsun, Allah (cc) hepsinden ve hepinizden razı olsun.

Hep beraber bir emek mücadelesi veriyoruz. Bir taraftan kamudaki görevlerimizi yerine getirirken, diğer taraftan da sendikal çalışmalar yapıyoruz. Çoğu zaman kendinizin, ailenizin veya diğer işlerinizi öteleyerek, bir üyemizin işiyle uğraşıyorsunuz. Bu bir fedakârlıktır, özveridir, kendinden vaz geçmektir. Elbette bu herkesin yapacağı bir iş değildir. Bunun içindir ki, hepinizi ve sizlerin şahsında bütün temsilcilerimizi ayrı ayrı kutluyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için yılmadan, yorulmadan, çekinmeden var gücümüzle uğraşıyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak bizler; çalışanlarımızın haklarını her ortamda aramanın gayreti içerisinde olduk. Çalışanlarımızın haklarını almak ve korumak için; sarığımızın beyazlığını ve leke kaldırmayacağını unutmadan, kırmadan, kırılmadan, yılmadan, yorulmadan uğraş verdik. Bize yakışan bir tavırla hakkın hakim kılınmasının mücadelesini verdik, vermeye de devam edeceğiz.

İzmir Şubemize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal ve İzmir Şube Yönetimimiz, temsilcilerimizin görüş ve önerilerini dinledi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder