HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ARİF GÜRSOY GİRESUN`DA


Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Giresun programı kapsamında Tirebolu, Keşap, Yağlıdere ve Espiye İlçe Müftülüklerini ziyaret etti.

Tirebolu İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, Keşap İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Yağlıdere İlçe Müftüsü Abdullah Bal ve bütün daire personelleri ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Müftülerimize çalışmalarında başarılar dileyerek, kurumumuzun ve çalışanlarımızın hizmetinde olduğunu dile getirdi. Sendikaların hizmette yarışması vurgusunu yaparak, Din görevlisi, Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan sendikal çalışmalarımızı yapmaktayız” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Gürsoy daha sonra çalışanlarımızın aylık mutad toplantılarına katıldı.

“Sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyede olması için çalıştıklarını” dile getirdi.

Ağustos ayında yapılan toplu sözleşme ile ilgili personele bilgiler verildi. Ayrıca 3600 ek gösterge, vergi diliminin %15'e sabitlenmesi, Yardımcı Hizmetler Sınıfında çalışan personelin Genel İdari Hizmetleri sınıfına geçirilmesi, çalışanlara kira ve yemek yardımı yapılması, servis hizmetlerinden yararlanması ve tüm devlet memurlarına lojman yapılması hususunda taleplerimizin olduğu iletildi.

Hac görevlendirmelerinde kıdem esas alınarak bütün çalışanlarımızın bu nimetten istifade etmesinin sağlanması, Kur’an kurslarında öğreticilik yapan meslektaşlarımızın 15 öğrenci olması konusundaki kıssası değiştirilerek gelen bir kişi dahi olsa öğrenci okutan her çalışana ek ders ücreti verilmesi, geçici görevlendirmelerde mağduriyetin giderilmesi gibi hususlarda sendikamızın yaptığı çalışmalar hakkında çalışanlara bilgi verildi.

Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy’a, Giresun İl Temsilcimiz Naci Uzun, Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı, Giresun İl Temsil heyeti ve Temsilcilerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder