HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ TRABZON`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU


Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Trabzon Şubemizin Akçaabat İlçesinde düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldılar.

Toplantıya; Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy, Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcimiz Coşkun Dilber, Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ilçe ve işyeri temsilcilerimiz katıldılar.

Açılış konuşmasını Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı yaptı. Mehmet Odabaşı, Trabzon Şubemizin çalışmaları hakkında ve gelecek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Türkiye Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcimiz Coşkun Dilber ve Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy’un selamlama konuşmasının ardından, Genel Başkanımız Nuri Ünal “Türkiye Kamu-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve üye Sendikalarımızın ülkemize ve çalışanlarımıza kalıcı hizmetler yapmak için mücadele ettiklerini” dile getirdi.

Konuşmasının devamında şunları söyledi; “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını ve sonuçları itibariyle Sendikamıza, Türkiye Kamu-Sen’imize, Diyanet ve Vakıflar camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Devletimizin birliği, dirliği, ülkemizin bütünlüğü, şehit kanlarıyla sulanan ay yıldızlı al bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanması, ezanlarımızın beş vakit minarelerden okunması ve Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi güzide iki kurumumuzun ve çalışanlarımızın her alanda en üst seviyeye çıkması için sendikal faaliyetler içerisindeyiz.”

Ünal; “Sendikacılığı ilkeli, kararlı aynı zamanda ahlaklı bir şekilde yaparak örnek olduklarını vurguladı. Çalışanların; sendikası, görüşü veya başka nedenlerle ayrıştırılmaması gerekir. Hak eden kendi hakkı, bilgisi, liyakati ve ehliyeti ile bir yerlere gelebilmelidir. Bu sistemin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz. Kurum idarecileri çalışanlarını ayrıma tabi tutmamalıdır.

Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

3600 ek gösterge, Banka Promosyonları, İLİTAM, lojmanlar, amir-memur ilişkisi, sendikalar arası ilişkiler, MBSTS, hac ve umre görevlendirmeleri, vekil imam-hatip, müezzin-kayyım ve fahri öğreticilerin durumu ve güncel konular hakkında bilgiler verdi ve sorularını yanıtladı.

Üye ve temsilcilerimiz görüşlerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder