HABER DETAYLARI

VAKIFLAR ÇALIŞANLARININ GERÇEK SESİYİZ


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin ve Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı İstanbul’da Vakıflar Bölge Müdürlükleri çalışanlarını ziyaret ettiler.

Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi’yi makamında ziyareti sırasında Genel Başkan Ünal; “Ramazan ayını tebrik ederek, Vakıflar çalışanlarına milletimize yaptıkları hizmetlerden dolayı, teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.
Kurum olarak Vakıflar ve çalışanları Sendikamız için çok önem arzetmektedir diyerek, çalışanlarımızın özlük, sosyal ve çalışma hayatının en iyi olması için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak gayret ediyoruz” dedi.

İstanbul 1. Bölge Müdürü sayın Hayrullah Çelebi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vakıfların hem deprem bölgesinde, hem de İstanbul’da yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Genel Başkan Ünal ve heyeti; Bölge Müdürlüğü çalışanlarını odalarında ziyaret ederek, sendikal faaliyetler ve gündemde bulunan 3600 ek gösterge, görevde yükselme sınavı, lojmanların durumu vb. gibi çalışma hayatı ile ilgili konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  

Genel Başkan Ünal, iftarda da İstanbul 2. Bölge üyelerimizle bir araya geldi.

Ünal burada yaptığı konuşmada; “Hak arama mücadelemizde bizlere destek olduğunuz, katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, hizmet kolumuzda bulunan iki kurumdan birisi olan Vakıflar Genel Müdürlüğü ve çalışanları bizim için çok kıymetlidir.

Çalışan sayısı az ve yetersiz olmasına rağmen Vakıflar, yurt içinde ve yurt dışında çok önemli işler yapmaktadır. Vakıflar çalışanlarımız; ecdat yadigarı eserlerin, yarınlara emin bir şekilde iletilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Aynı zamanda burs, gıda yardımı gibi milletimize de önemli bir destek sunmaktadır.

Önemli ve öncelikli olan ise; bu kadar önemli görev yapan Vakıflar çalışanlarının, özlük, sosyal ve mali açıdan şartlarının en iyi düzeye getirilmesinin sağlanmasıdır.

Ne acıdır ki; Vakıflarda yıllardır yetkili olan sendika Vakıflar çalışanlarını yok saymıştır, görmezden gelmiştir ve değer vermemiştir. Artık buna bir dur demek gerekir. Vakıflar çalışanları bu kadar ilgisizliği, boş vermişliği ve yok sayılmayı hak etmemektedir.

Buradan bütün Vakıflar çalışanlarına sesleniyorum; sizi yok sayan yetkili sendikayı siz de yok sayın.

Vakıflar çalışanlarının gerçek dostu ve sözcüsü olan Türk Diyanet Vakıf-Sen’e yeniden yetki verin. Hak ettiğiniz değeri görün” dedi.

Programlarda Genel Başkanımız Nuri Ünal’a, Genel Başkan Yardımcımız Kadir Şahin, Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Ekrem Taşçı, Vakıflar Şube Başkan Yardımcımız Şefik Çalışıcı ve iş yeri temsilcilerimiz eşlik ettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder