HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ZİYARETLER DE BULUNDULAR.


Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin, Nadir Baylar ve Arif Gürsoy Sendikal programları kapsamında İstanbul, Kocaeli ve Rize illerini ziyaret ettiler.

Program dahilinde Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin ve Nadir Baylar, İstanbul İl Müftülüğü, Avcılar İlçe Müftülüğü, Pendik İlçe Müftülüğü, Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi, Fatih İlçe Müftülüğü, Beykoz İlçe Müftülüğü, Beykoz Kaymakamlığı, Küçükçekmece İlçe Müftülüğü, Tuzla İlçe Müftülüğü, Üsküdar İlçe Müftülüğü ve Körfez İlçe Müftülüğü’nü,

Genel Başkan Yardımcımız Arif Gürsoy ve Trabzon Şube Başkanımız Mehmet Odabaşı ise, Rize İl Müftülüğü’nü ziyaret ettiler.

İl ve İlçe Müftülerin de makamlarında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız; “Sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, sendikaları bir araç olarak gördüklerini ve asıl olanın Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarının her alanda en ileri düzeyde olması için çalıştıklarını belirttiler.

Sendikal veya farklı sebeplerle çalışanların ayrıştırmaya tabi olmadan, hak edenin hak ettiği yere gelmesinin önemini vurguladılar ve çalışanlarımızın kurum aidiyet duygusunun geliştirilmesi önem arz etmektedir” dediler.

İl ve İlçe Müftülerimizde ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler. Müftülük personelleri de odalarında ziyaret edilerek faaliyetler anlatıldı.

Ardından Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin, Nadir Baylar ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Barış Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve Türkiye Kamu-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Yaşar Şanlı’yı makamlarında ziyaret ederek güncel konular ve sendikal çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

İl Başkan Yardımcısı Öztürk ve İl Başkanı Demirbaş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarının her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını söylediler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder