HABER DETAYLARI

VEKİL İMAM-HATİP VE MÜEZZİN-KAYYIMLAR KADROYA GEÇMELİDİR


Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlar, Genel Başkanımız Nuri Ünal’ı Sendika Genel Merkezimizde ziyaret ederek, hazırladıkları dosyayı sundular.

Vekil Din Görevlilerimiz; Genel Başkanımız Ünal’a kadro taleplerini her platformda dile getirdiği için teşekkür ettiler.

Yıllardır özveriyle hizmet ettiklerini, yarınlardan emin olmak için kadroya geçmek istediklerini ve bunun için de bir an önce Kanuni düzenleme yapılmasını beklediklerini dile getirerek, desteklerinin devamını istediler.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’da, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, milletimize din hizmeti sunan din görevlilerimizin tamamının kadrolu olmaları gerektiğini ifade etti.  Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak dün olduğu gibi bugün de “Vekil İmam-Hatip” ve “Vekil Müezzin-Kayyım”ların kadroya geçmeleri için çabamız devam edecektir.

Çünkü, kadrolu din görevlilerimiz gibi vekil imam-hatip ve vekil müezzin-kayyımlar, aynı okullardan mezun, aynı KPSS, DHBT ve mülakata katılmaktadırlar. Aynı camilerde görev yapmaktadırlar. Bunun için de geciktirilmeden kadroya geçirilmelidirler. Bunun için de kadro için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder