HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDURLAR.


Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin ve Nadir Baylar, Sendikal programları kapsamında Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Mersin-Tarsus Müftülüklerini ziyaret ettiler.

Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Niğde İl Müftüsü Osman Ayas, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Tarsus İlçe Müftüsü Ali Can’ı makamlarında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcılarımız; “Sendikal faaliyetler ve güncel konular ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, sendikaları bir araç olarak gördüklerini ve asıl olanın Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve çalışanlarının her alanda en ileri düzeyde olması için çalıştıklarını belirttiler.

Sendikal veya farklı sebeplerle çalışanların ayrıştırmaya tabi olmadan, hak edenin hak ettiği yere gelmesinin önemini vurguladılar ve çalışanlarımızın kurum aidiyet duygusunun geliştirilmesi önem arz etmektedir” dediler.

İl ve İlçe Müftülerimizde ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler. Müftülük personelleri odalarında ziyaret edilerek faaliyetler anlatıldı.

Genel Başkan Yardımcılarımıza, Nevşehir İl Temsilcimiz Kadir Gök, Nevşehir İşyeri Temsilcimiz Dursun Dere, Niğde İl Temsilcimiz Cumali Erboğa, Mersin Şube Başkanımız Nuh Yelli, Mersin Şube Başkan Yardımcımız Veysel Koçak, Türk Eğitim-Sen Tarsus 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Yılmaz eşlik etti.

Ardından Kayseri’ye geçen Genel Başkan Yardımcılarımız Kayseri Şube Başkanımız Mustafa Salim Nursaçan, Kayseri Yönetim Kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimizle toplantı gerçekleştirdiler. Daha sonra Temsilcilerimiz de görüş ve önerilerini dile getirdiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder