HABER DETAYLARI

BURS - EĞİTİM YARDIMI YAPILMALIDIR.


Diyanet İşleri Başkanlığı’nın faaliyetlerine destek olmak, din hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması ve dini hizmetlerde görev alacak neslin yetiştirilmesi gayesiyle kurulan Türkiye Diyanet Vakfı’nın çalışmalarında başarılar diliyor, kuruluşundan bugüne emeği geçenlere, hizmet edenlere ve katkı sunanlara teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın hizmetlerinin yapımında vatandaşlarımızın desteği takdire şayandır. Yapılan yardımların ve desteklerin oluşmasında, Vakfın anlatılmasında Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarının özel ve ayrı bir yeri olduğu malumlarınızdır.

Türkiye Diyanet Vakfı geçmiş yıllarda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıf çalışanları ile emeklilerinin yükseköğrenimde okuyan çocuklarına eğitim yardımı/burs adlarıyla imkanı oranında katkı sunmuştu.

Son yıllarda farklı uygulamalarla bundan vazgeçilmiş ve çalışanlarımızın çocuklarına bu imkan sağlanamamıştır.

Bu durum Diyanet ve Vakıf çalışanlarımız tarafından eleştiri, kırgınlık, küskünlük ve şikayet edilir bir konu halini almıştır.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışı hizmetlerinde, hiçbir karşılık beklemeden fedakarca görev yapan çalışanlarımızın burs talepleri de haklı bir beklentidir.

Bu itibarla; Diyanet ve Vakıf çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yükseköğrenimde okuyan çocuklarına, başvurmaları halinde hiçbir ayrım yapılmadan burs veya eğitim yardımı yapılması hususunda Türkiye Diyanet Vakfı’na yazılı olarak başvuruda bulunduk.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder