HABER DETAYLARI

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SINAVINDA MÜLAKAT KALDIRILMALIDIR.


Diyanet İşleri Başkanlığının Taşra Teşkilatında münhal bulunan “şube müdürü” kadrolarına görevde yükselme sınavı sonucuna göre kurum içi naklen atama yapılacaktır.

Duyuruda yazılı ve sözlü sınav olacağı belirtilmiştir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak; Diyanet İşleri Başkanlığına sözlü sınavın kaldırılması, yazılı puanlara göre atama yapılması hususunda yazılı müracaatta bulunduk.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUMLAR

  1. Fatih 11.08.2023

    Selamün aleyküm. Gerçekten yerinde bir talep ve açıklamadır. Belki bazı unvanlarda sözlü sınav gerekebilir ancak özellikle büro hizmetlerinde görev yapacak personel hakkındaki sınavlarda sözlü sınav mutlaka kaldırılmalıdır. Bununla birlikte büro hizmetlerinde önceden görev almayıp yazılı sınavı kazanan personel bir süre hem öğrenme amaçlı hem de uygulamalı olarak eğitime tabi tutulmalıdır. Böylelikle hakkıyla yazılı sınavı kazanan personel işleyişi de öğrenerek Devletimize hizmet noktasında verimli olacaktır. Ayrıca Türk Diyanet Vakıf Sen`in yazılı talebi bu konuda kararlı bir şekilde çalıştığının göstergesidir. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

  1. Turhan İlhami 07.12.2023

    önceden Şef ve üzeri ünvanlarda en az 3 yıl görev yapma şartı şimdi cami gölgesinde 24 saat mevzuaı ezberle ve yazılıyı geç formatına indirgendi. Büroların tozunu yutan ve bu kadrolar analarının ak sütü kadar helal olanlar malesef 24 saat esaslı ezber yapam imam ve müezzin hocalarımızın yüksek ezber kabilyetlerinden dolayı barajı puanını geçselerde sözlü sınava kalamıyorlar. sahi bür memurları şefler de baş imamlık sınavlarına girse nasıl olur? değerli sendika yöneticileri. bence siz önce bu çarpıklığa bir dur diyecek girişim yapınız.

1

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder