HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DOÇ. DR. ENVER OSMAN KAAN`I ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Akademisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Enver Osman Kaan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Genel Başkan Yardımcılarımız Kadir Şahin, Nadir Baylar ve Ankara-1 No’lu Şube Başkanımız Hamza Alaçam’da hazır bulundular.

Genel Başkan Ünal şunları söyledi; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, yıllar öncesinden dile getirdiğimiz ve desteklediğimiz Diyanet Akademisi’nin kurulması önemlidir. Amaç, Milletimize daha iyi, verimli ve kapsayıcı bir hizmet vermektir. Özellikle, din hizmetleri ve yaygın din eğitimi sahasında Diyanet İşleri Başkanlığına, toplumun gelişiminin de önünde ve öncüsü olarak, istenilen niteliklere sahip personel yetiştirme hedefiyle Diyanet Akademisi Başkanlığı, 24.03.2022 tarihinde kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.

Bu itibarla; Diyanet Akademisi Başkanlığı’nın çalışanlarına, emek verenlerine, eğitim göreceklere üstün başarılar diliyor, Diyanet İşleri Başkanlığı, ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”

Genel Başkan Ünal, 5 Haziran 2023 tarihinde başlayacak kursların ilk olması hasebiyle, kursa katılacak aday din görevlilerinin taleplerini dosya olarak Akademi Başkanı Kaan’a sundu. Diyanet Akademisi Başkanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çalışmaları, güncel konular ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın önemi vurgulandı.

Akademi Başkanı Kaan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akademi çalışmaları ve yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Öneriler için teşekkür etti.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder