HABER DETAYLARI

VAKIFLAR ÇALIŞANLARIMIZIN LOJMAN PROBLEMLERİ GİDERİLMELİDİR.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcılarımız Hilmi Şanlı, Ali Tuna ve Vakıflar Şube Başkanımız Ercan Odabaşı Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ömeroğlu’nu ziyaret ettiler.

Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ömeroğlu’na görevinde başarılar dileyen Genel Başkanımız Nuri Ünal;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü kurumumuza özel önem vermekteyiz. Ülkemizin güzide kurumlarının başında olan Vakıflar Genel Müdürlüğü ve çalışanlarının her alanda en önde olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Özellikle İstanbul başta olmak üzere, Vakıflar çalışanlarımızın lojman probleminin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunulması, çalışanlarımızı mutlu edecektir. Kiraların artış gösterdiği günümüzde, Vakıflar Genel Müdürlüğü yöneticilerimizin, personelinin konut ihtiyacının çözüme kavuşturacağı inancındayız” diyerek, çalışma hayatı ve diğer konularla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ömeroğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışanlarımızın lojman problemi ve diğer konuların giderilmesine yönelik gerekenlerin yapılması için çalıştıklarını ve çalışacaklarını ifade ettiler.

Ardından, Vakıf Hizmetleri Daire Başkanı Ferhat Türkoğlu makamında ziyaret edilerek, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder