KAMU-SEN HABER DETAYLAR

KONFEDERASYONUMUZA BAĞLI TÜRK BÜRO-SEN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızdaki genel kurul heyecanı son olarak Türk Büro-Sen ile tamamlandı.

Coşku içinde yapılan genel kurulumuza MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Önder Kahveci, sendikalarımızın genel başkanları ve yöneticileri, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz,  Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karamık,  Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel’de genel kurula  katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

ÖNDER KAHVECİ:  GENEL KURULLARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Türk Büro-Sen Genel Kuruluna katılarak “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Genel Başkanımız Önder Kahveci, “Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel kurullarının sonuncusunda sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Büro hizmet kolunun bayrağını şerefle taşıyan yiğit temsilcilerimize hoş geldiniz diyorum. 30. yılımıza doğru Türkiye Kamu-Sen’in gerek alanda gerekse masada gösterdiği başarının arkasında sizlerin iradesi var.

Türkiye Kamu-Sen gerçekleştirdiği genel kurulları ile daha da güçlenecek ve mücadelesini yılmadan sürdürecektir. Türk Büro-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda görev alan yeni genel başkan ve yöneticilerimizi tebrik ediyor, görevlerinden ayrılan, bu teşkilatın üzerinde emekleri olan tüm arkadaşlarıma yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Bilgi ve birikimlerinden her zaman faydalanacağız. 7. Olağan Genel Kurulunuz hayırlı olsun” dedi.   

YAŞAR YILDIRIM:  KAMUSEN TÜRK MEMURUNUN GÖZ BEBEĞİDİR

Türk Büro-Sen Genel Kuruluna katılarak bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’da, teşkilat mensuplarımıza teşekkür etti. Yıldırım, “Türk memurunun göz bebeği Türkiye Kamu-Sen ve bu konfederasyon bünyesinde faaliyet gösteren Türk Büro-Sen Genel Kurulu hayırlı olsun. 

Alanlarda ve masada tuttuğunu koparan, Türk memurunun hakkını savunan ve kazanımlara imza atan teşkilat işte bu teşkilatın mensuplarıdır. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri konusunda ortaya koyduğunuz tavır ile beraber milli meselelerde de sadece devletinden taraf olan Türkiye Kamu-Sen her türlü övgünün üzerindedir. 

Bizler sizlerin her zaman desteği olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, Türk Büro-Sen 7. Olağan Genel Kurulunu bir kez daha tebrik ediyor, yeni seçilen arkadaşlarımız kutluyor, görevden ayrılanlara ise teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Yapılan seçimler neticesinde;

Türk Büro-Sen’de;

Türkeş Güney (Genel Başkan)

Vedat Ulu (Genel Başkan Yardımcısı)

Nebi Yay (Genel Başkan Yardımcısı)

Emrah Karakurt (Genel Başkan Yardımcısı)

Sami Çam (Genel Başkan Yardımcısı)

Ramazan Keklik (Genel Başkan Yardımcısı)

Özkan Ulupınar (Genel Başkan Yardımcısı)




Haber Grubu: SPOT HABERLER
Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder