HABER DETAYLARI

2022 YILI HAYIRLARA VESİLE OLSUN


Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın 2022 yılı mesajı:

2022 yılının Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Çalışma hayatının verimli, üretken ve birbirini anlayan, güvenen ve yardımcı olan bir anlayışla daha ileriye gitmesi hedefimizdir.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü başta olmak üzere bütün kurumlarda; atama-nakil, unvan değişikliği ve her türlü iş ve işlemlerin liyakat, hakkaniyet, bilgi ve adalet anlayışıyla yapılması olmazsa olmazımızdır. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, bu anlayışla her ortamda dile getirdiğimiz hak edenin, hak ettiği yere, kendi hakkı ile gelebileceği sistemin oluşması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

2022 yılında da Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın, emeklilerimizin ve bütün kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri için her ortamda mücadelemiz devam edecektir. Sabit gelirli olan çalışanlarımızın kayıplarının giderilmesi için, ek zam ve refah payının hayata geçirilmesi zaruret haline gelmiştir.

2022 yılında cennet vatan ülkemizin her türlü tehlikelerden, salgın hastalıklardan ve musibetlerden korunması için Allah’a dualar ediyoruz. İnsanlığın karşı karşıya kaldığı zulüm, işkence, kan ve yıkımların bitmesini, özellikle de Müslüman nüfusların çok olduğu coğrafyalardaki insanlık dışı uygulamaların son bulmasını diliyoruz.

Herkesin birbirinden emin olduğu huzurlu bir dünya oluşturulabilir. Bunun için; Doğu Türkistan başta olmak üzere, Filistin ve bütün coğrafyalarda, soydaş, dindaş ve bütün insanların insanlık onuruyla yaşayabilmeleri için ülkelerin üzerine düşeni yapması gerekir.

Bizlere emanet edilen bütün canlıları ve tabiatı korumak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin önemli görevidir. Kendi ellerimizle tabiatı ve canlıları yok etmemeliyiz. Bununla ilgili gerekli önlemler geciktirilmeden ve kalıcı olarak alınmalıdır.

Devletimizin güçlü, milletimizin huzurlu, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın problemlerinin çözümü için Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Üyelerimiz bizler için birer sayaç değil emanettir. Sevinçleriyle mutlu oluruz, sıkıntılarıyla dertleniriz ve çözüm yolu ararız.

Aziz şehitlerimiz başta olmak üzere, 2021 yılında ahirete irtihal eden Hatay Şube Başkanımız Bekir Sağlam ve Adana Şube Başkanımız Talha Aktaş ile teşkilat mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Emekli olanlara sağlık ve huzur diliyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen’imizin “hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir” anlayışıyla sürdürdüğü sendikal faaliyetlerinin, çalışanlarımızın sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmesine vesile olmasını diliyorum.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder