HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ NEVŞEHİR`DE ÜYELERİMİZLE BULUŞTU.


"3600 EK GÖSTERGE GECİKTİRİLMEMELİ"

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Nevşehir’de üyelerimizle buluştu.

Nevşehir ziyareti kapsamında; Nevşehir İl Müftü Vekili Selami Kurt, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ahmet Özvarinli, Derinkuyu İlçe Müftüsü Can Uyguner Gülseven ve müftülük çalışanlarını ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak Müftülüğümüzün çalışmalarında başarılar diledi. Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak kurumumuzun ve çalışanlarımızın hizmetinde olduğunu dile getirdi. Sendikaların hizmette yarışması vurgusunu yaparak, Din görevlisi, Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan sendikal çalışmalarımızı yapmaktayız” dedi.

İl Müftü Vekili Selami Kurt’ta ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Nevşehir İl ve İlçe temsilcileri ile üyelerimizin katıldığı istişare toplantısına katılan Genel Başkan Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türkiye Kamu-Sen ile birlikte önce ülkemiz anlayışıyla, ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikacılığın öncülüğünü yapmaktadır. Hak edenin, hak ettiği yere, kendi hakkıyla gelebileceği bir sistemin oluşması elzemdir. Bilginin, tecrübenin ve liyakatin esas alındığı, adaletli ve hakkaniyetli bir atama, nakil, unvan ve görev değişikliğinin oluşmasına katkı sunuyoruz.

3600 ek gösterge Diyanet ve Vakıflar çalışanlarını ve bütün kamı çalışanlarını kapsayacak şekilde geciktirilmeden çıkarılmalıdır. 4/B sözleşmeli çalışanlar mahkemelerde değil, kanuni düzenlemeyle kadroya geçirilmelidir.

Din görevlilerimizin lojman problemi acilen çözülmelidir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen, Diyanet ve Vakıflarda yetkili olmasa da etkili bir sendikadır. Türkiye Kamu-Sen, Türkiye genelinde yetkili olmasa da etkili bir Konfederasyondur.

Kamu çalışanı bütün arkadaşlarımızı, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızı Sendikamıza ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımıza üye olmaya, destek olmaya davet ediyorum. Artık yetki zamanımız gelmiştir” dedi.

İstişare toplantımıza; İl Müftü Vekili Selami Kurt, İl Müftü Yardımcısı Dr. Ahmet Özvarinli, Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, İlçe Temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldılar.

İstişare toplantısında selamlama konuşması yapan Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çakır ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın önemi ve din görevlilerimizin özverili çalışmaları için teşekkür ederek, her zaman yanınızdayız mesajını ilettiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder