HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ YOZGAT MÜFTÜLÜĞÜ`NÜ ZİYARET ETTİ.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Yozgat il ve ilçelerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Yozgat İl Müftü Vekili Mustafa Balcıoğlu, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Akif Karabulut, Aybala Tuğba Uzuner ve müftülük çalışanlarıyla odalarında görüştü.

Sendikal faaliyetler, 3600 ek gösterge, 4/B Sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi gibi çalışmalar ile güncel konular ile ilgili bilgilendirme yapan Genel Başkanımız Nuri Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen, çalışanlarımıza, kurumlarımıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmeye var gücüyle devam etmektedir” dedi.

Ziyaretlerde, Genel Başkanımız Nuri Ünal’a Genel Başkan Yardımcımız Atila Ayhan, Türkiye Kamu-Sen Yozgat İl Temsilcimiz Mahmut Sunay Kabayel ve Sendikamızın İl Temsilcisi Nurettin Bulut eşlik ettiler.

Genel Başkanımız ve heyeti Türkiye Kamu-Sen Yozgat İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcimiz Mahmur Sunay Kabayel’den Yozgat’ta yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Ardından Yozgat Din Görevlileri Derneği’ni ziyaret eden Genel Başkanımız ve heyeti, Dernek Başkanı Feyzullah Şimşek’ten dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Sarıkaya İlçe Müftülüğü’nü ziyaretinde Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcılarımız Atila Ayhan İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir ve müftülük çalışanlarını odalarında ziyaret ettiler.

Müftülük çalışmaları, sendikal faaliyetler ve güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder