HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ UŞAK`TA ÜYELERİMİZ İLE BULUŞTU.


Uşak İl Temsilciliğimizin düzenlediği programa katılmak üzere Uşak ilini ziyaret eden Genel Başkanımız Nuri Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen buluşmanın ve bütünleşmenin adresidir” dedi.

Uşak programı kapsamında; Uşak Vali Vekili Muammer Balcı, Uşak İl Müftüsü Kazım Güzel, Banaz İlçe Müftüsü Remzi Karadoğan, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İrfan Kılınçer ve Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde sendikal faaliyetler, Diyanet çalışanlarının problemleri ve çözüm önerileri ile güncel konularla ilgili görüşlerini dile getiren Ünal, çalışmalarında başarılar diledi.

Uşak İl ve İlçe Temsilcileri ile üyelerimizin katıldığı toplantıda konuşan Ünal; “Uşak’ta yeni görevlendirdiğimiz Yusuf Dokur’un şahsında bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kısa zamanda çok yol kat ettiniz. Her türlü zorluğa rağmen inanıyorum ki, Uşak’ta yetkili sendika olacağız. Türk Diyanet Vakıf-Sen önce ülkem anlayışıyla, Diyanet çalışanlarımıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmektedir. Yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hak edenin hak ettiği yere kendi hakkıyla, bilgisiyle ve liyakatiyle geleceği sistemin oluşmasına katkı sağlayacağız” dedi.

Toplantıya Uşak İl Müftüsü Kazım Güzel, İl Müftü Yardımcısı Dr. Veli Vehbi Bardakçı, Türkiye Kamu-Sen Uşak İl Temsilcisi İrfan Kılınçer, Sendikalarımızın temsilcileri ve Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş ile Atila Ayhan katıldılar.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder