HABER DETAYLARI

KAHRAMANMARAŞ`TA ÇALIŞANLARIMIZIN TERCİHİ TÜRK DİYANET VAKIF-SEN


Genel Başkanımız Nuri Ünal, çeşitli sendikalardan istifa ederek, Diyanet çalışanlarının gerçek temsilcisi Türk Diyanet Vakıf-Sen’i tercih eden kıymetli üyelerimizle bir araya geldi.

Toplantı öncesinde Pazarcık, Afşin ve Elbistan İlçe Müftülükleri ziyaret edildi.

Pazarcık İlçe Müftüsü Feyzullah ÇALIŞKAN, Afşin İlçe Müftüsü Hayrullah BALTA ve Elbistan Müftü V. Abdullah Özgişi’yi makamlarında ziyaret eden Genel Başkanımız Ünal, müftülük personelini odalarında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Elbistan ilçemizde gerçekleştirilen buluşmaya, Elbistan, Afşin, Pazarcık ve Ekinözü ilçelerimizdeki üyelerimiz ve çalışanlarımız katıldılar.

Genel Başkanımıza, İl Temsilcimiz Veli Dinçarslan, İl Temsil Heyeti Üyelerimiz ve İlçe Temsilcilerimiz eşlik ettiler.

Toplantı, Elbistan İlçe Temsilcimiz Mustafa Pamuk’un selamlama konuşmasıyla başladı. Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Veli Dinçarslan, Sendikamızı tercih eden çalışanlarımıza teşekkür etti. En kısa sürede Kahramanmaraş’ta şube kuracaklarını dile getirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmalarımız sonucunda, Diyanet ve çalışanlarımız kazansın diye konuştu.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Ünal şunları söyledi; “Toplantımızın ve yapacağımız bütün işlerimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemize, milletimize ve en güzide kurumların başında olan Diyanetimize hizmet etmek için çıktığımız sendikal çalışmalarda, desteklerinizden ve katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın kuruluş felsefesini zedelemeden, sendikal faaliyetler içerisindeyiz. Bizlere düşen görev bir, beraber, bütün ve birlikte olmaktır. Farklı düşüncelerimiz, farklı sendikal tercihlerimiz olabilir, ancak bunların hiçbiri bizim Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olmamızın önüne asla geçmemelidir.

Bizlerin bir tane derdi vardır. O da milletimize layıkıyla hizmet edebilmektir. Bizler Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, ‘bizim ilkemiz önce ülkemiz’ anlayışı ile kurulmuş bir teşkilattır. Kuruluşumuzdan beri hep söylediğimiz ve asla taviz vermediğimiz ilkeli, kararlı, sorumlu ama hepsinden önemlisi ahlaklı bir sendikal faaliyet içerisinde olduk. Allah’ın izni, sizlerin destek ve duaları ile inşallah, bundan sonra da aynı anlayışla yürüyeceğiz.

Bizler; ayrıştırmanın, kutuplaşmanın, birbiri ile kavganın değil, birliğin, dirliğin ve iriliğin tarafıyız. Bizim bakışımıza göre sendikal faaliyetler birer araçtır. Bu aracı doğru ve güzel kullanarak hizmet edebilmektir. Sendikaların varlığı hizmet ettiği sürece bir değer ifade eder. Türk Diyanet Vakıf Sen kuruluşundan beri hep bu anlayışla olaylara bakmıştır. Biz yetkili sendika, yetkili konfederasyon olmasak da bugün, o duruşumuzla etkili sendika, etkili konfederasyon olarak bütün çalışanların gönlünde taht kurmuş bir sendikayız. Bizler elbette ki özlük ve sosyal haklarımızın iyileştirilmesi için çaba sarf ediyoruz.  Biz Türk Diyanet Vakıf-Sen ve üyesi olduğumuz Türkiye Kamu-Sen olarak çalışanlarımızın tamamının problemleri ne ise, buna vakıf insanlarız, buna vakıf bir teşkilatız. Problemlerin giderilmesi için de her ortamda üzerimize düşeni yapıyoruz.

Sizlerin aramıza katılması bizlere güç verecektir. İnşaallah doğru tercihin adı, Diyanet çalışanlarının gerçek temsilcisi olan Türk Diyanet Vakıf-Sen’imizi Kahramanmaraş’ta en kısa zamanda yetkili sendika ve tek başına şube yapacağınıza inancım tamdır.

Bunun içindir ki; yıllarca emek veren Afşin’den Ramazan Gevher’e, bu buluşmayı gerçekleştiren Elbistan İlçe Temsilcimiz Mustafa Pamuk’a, görev aldığı günden itibaren heyetiyle birlikte büyük bir azımla çalışan Kahramanmaraş İl Temsilcimiz Veli Dinçarslan’a ve siz değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Var Olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen, Var Olsun Türkiye Kamu-Sen.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder