HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ AĞRI`DA ÜYELERİMİZLE BULUŞTU.


Genel Başkanımız Nuri Ünal, Ağrı ziyaretleri kapsamında Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topcu’yu makamında ziyaret etti.

Ağrı İl Müftülüğünün aylık toplantısına katılan Genel Başkan Ünal; “Sendikal faaliyetler ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

3600 ek göstergenin herkesi kapsayacak şekilde bir an önce gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. 4/B çalışanlar, mağduriyetlerinin giderilmesi için bir an önce kadroya geçirilmelidir.

Sendikaların atama-nakil yerleri olmadığını dile getirerek, hak eden kendi hakkı, bilgisi ve liyakati ile hak ettiği yere gelebileceği sistem oluşmalıdır” dedi.

Daha sonra Ağrı İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları, daire personeli, Türkiye Kamu-Sen Ağrı İl Temsilcisi ve Sendikalarımızın temsilcileri ile üyelerimizin katıldığı yemekli toplantı düzenlendi.

Katılımcılara teşekkür eden Genel Başkan Ünal, “Ağrı İl Temsilcimiz Ömer Özalp’in şahsında bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Emekli olan üyelerimize Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topcu ve Genel Başkanımız Nuri Ünal plaket verdi.

Genel Başkanımız Nuri Ünal’a Ağrı ziyareti hatırası olarak, logomuzda figürü bulunan İshakpaşa Külliyesi tablosu hediye edildi.

Ardından, Doğubayazıt İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Genel Başkan Ünal, İlçe Müftüsü İbrahim Yiğit’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Ağrı İl Temsilcimiz Ömer Özalp, Doğubayazıt İlçe Temsilcilerimiz Musa Gül ve Kadir Al’da hazır bulundular.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder