HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKANIMIZ BURSA VE VAKIFLAR KONGRELERİNE KATILDI.


Şube Kongrelerimiz devam ediyor.

Hafta sonu Bursa, Vakıflar, Ankara-3, Aydın, Bolu, İstanbul-1, Mersin, Van, Antalya, İstanbul-2, Muğla ve Denizli Şubelerimizin Kongreleri tamamlandı.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Bursa ve Vakıflar Şube Kongrelerine katılarak, çalışmalar ve güncel konularla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bursa Şubemizin Kongresinde konuşan Genel Başkan Ünal; “Sendikal mücadelemizi Devletimizin varlığı, milletimizin huzuru, Diyanet ve Vakıflar kurumlarımızın yaşaması ve çalışanlarımızın mutluluğu için yapıyoruz.

Kuruluşundan itibaren ilkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı sendikal hareketin öncülüğünü yapıyoruz. Hak edenin hak ettiği yere kendi hakkı, bilgisi, liyakati ve başarısı ile geleceği sistemin oluşması için çalışıyoruz.

Atama, nakil, unvan ve görevde yükselmelerde Sendikal ayrıma asla müsaade edilmemelidir.

Etkisi olan Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’in artık yetkili olması zamanı gelmiştir.

Diyanet ve Vakıflar çalışanları ve bütün kamu çalışanlarını kendi haklarının alınabilmesi için Türkiye Kamu-Sen’e ve Türk Diyanet Vakıf-Sen’e üye olmaya, destek olmaya çağırıyorum.” dedi.

Vakıflar Şubemizin Genel Kurulunda konuşan Genel Başkanımız Ünal şunları söyledi;

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ülkemizin güzide kurumlarının başında gelmektedir. Ecdat yadigârı eşsiz eserleri koruyan, kollayan ve gelecek nesillere aktaran önemli bir kurumdur.

Vakıflarda yetkili olan sendika, maalesef son Toplu Sözleşmelerde, vakıf kelimesini bir kez dahi anmamıştır.

Vakıflar çalışanlarını yok saymıştır.

Burada çağrım; Vakıflar çalışanları kendilerinin gerçek savunucusu, gerçek temsilcisi etkili olan Türk Diyanet Vakıf-Sen’e destek vermelidir.

Vakıflar çalışanlarının tamamını hakkı tutup kaldırma ve kendi haklarını alma mücadelemize destek olmaya çağırıyorum.” dedi.

Bursa Şube Kongresine Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bulut, Şube Başkanı ve STK Temsilcileri katıldılar.

Vakıflar Şube Kongresinde; Kayseri Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı olan Şube Başkanımıza ve emekli olan üyelerimize plaket takdim edildi.

Bursa Şubemizde Hilmi Şanlı, Vakıflar Şubemizde Halit Uğurlu’nun yerine Ercan Odabaşı seçildiler.

Hayırlı uğurlu olsun.

Var olsun Türk Diyanet Vakıf-Sen,

Var olsun Türkiye Kamu-Sen.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder