HABER DETAYLARI

GENEL BAŞKAN, "BİZLER İLKELİ, KARARLI, SORUMLU VE AHLAKLI SENDİKACILIĞIN ÖNCÜLERİYİZ."


Kocaeli Şubemizin 4. Olağan Genel Kuruluna Genel Başkanımız Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Hakan Paş katıldılar.

Kongrede konuşma yapan Genel Başkan Ünal ”Bizler Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının hak ve menfaatleri için çalışmaya devam ediyoruz. Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen kurulduğu günden itibaren, önce ülkem anlayışıyla mücadele etmektedir.

İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal anlayışın öncüsü olarak, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Güzele, doğruya ve iyiliklere araç olarak gördüğümüz sendikal faaliyetleri, Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan yerine getiriyoruz.

Türk Diyanet Vakıf-Sen sendikacılığı ciddi olarak yapmaktadır. Sendikalar vakit geçirilecek, birilerinin şahsi çıkarlarının öne çıkarılacağı yerler değildir. Üyelerimize, çalışanlarımıza ve milletimize hizmet etme Etkili olan Türk Diyanet Vakıf-Sen’in yetkili olma zamanı gelmiştir. Bunun içindir ki, her arkadaşımız üzerine düşen görevi yerine getirme gayreti içerisinde olmalıdır. Önemli olan Sendikamızın yarınlara güçlü bir şekilde taşınabilmesidir.

Kuruluşundan itibaren Kocaeli’nde görev yapmış ve yeni seçilecek arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyorum” dedi.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*




 


 


 
 

Gönder