HABER DETAYLARI

İSTANBUL MİSAFİRHANEMİZİN TEMELİNİ ATTIK


Uzun zamandır çalışmaları devam eden Türkiye Kamu-Sen İstanbul misafirhanemizin temeli bugün düzenlenen törenle atıldı.

Türkiye’nin en büyük metropolü olan İstanbul’da, bu yönde ortaya çıkan ihtiyacı karşılamak üzere harekete geçen Türkiye Kamu-Sen İstanbul misafirhanesi için bugün ilk adım atılırken, başta Genel Başkanımız Önder Kahveci olmak üzere, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. İlyas Topsakal, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, il temsilcilerimiz, şube başkanlarımız ve çok sayıda davetli törenimize katılarak bu güzel güne ortak oldu.

REMZİ ÖZMEN: İSTANBUL’DA MİSAFİRHANEMİZ ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAKTIR

Törende konuşan İstanbul İl Temsilcimiz Remzi Özmen, birliğimizin daim olması temennisinde bulunarak, “Allah teşkilatımızın birliğimizi daim etsin. Üyelerimizden gelen paralarla burada bir eser dikiliyor. Önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum. Bugün önemli bir gündür, şu anda tarihi bir an yaşıyoruz. İyi ki varsınız” dedi. 

ÖNDER KAHVECİ: KURULUŞUMUZUN 30. YILINDA MİSAFİRHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ

Kurban kesilip dualarla temeline ilk harcın atıldığı misafirhanemizin açılışında konuşan Genel Başkan Önder Kahveci, “Bugün temelini attığımız misafirhanemizi en kısa sürede tamamlayarak kamu görevlilerimizin ve üyelerimizin hizmetine sunacağız” dedi. Kahveci konuşmasında temeli atılan misafirhanenin Konfederasyonun kuruluş yıl dönümü tarihine denk gelecek şekilde tamamlanması temennisinde bulunarak şunları söyledi:

“Heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum.  1992 yılında kurulan Türkiye Kamu-Sen’in “büyük bir sevdanın, büyük bir mücadelenin adı” sloganıyla yürüdüğümüz yolda kuruluşuna vesile olan değerli büyüklerimizi de saygıyla anıyoruz. Yaklaşık yarım milyon üyemizle Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Biz güçlü sendikacılık yapıyoruz. Çalışanlarımızın hakkını hukukunu geliştirmek için 29 yıldır kesintisiz mücadele veriyoruz. Üyelerimizin mali desteklerini onlara hizmet olarak geri döndürme gayreti ve çabası içindeyiz. Ankara başta olmak üzere üç farklı yerde 300 yatak kapasiteli misafirhanemiz var. Bunun yanında kız ve erkek öğrencilerin barınabileceği Türk Eğitim-Sen’in 530 kişilik yurdu var. Yurdun ne kadar kıymetli olduğunu bu sene daha iyi anladık. İstanbul’da da misafirhane ihtiyacı vardı. Bu misafirhane ile buradaki barınma ihtiyacını karşılamaya çalışacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 45 odalı, 100 yataklı, konferans salonu ve restoran kısmıyla nezih bir ortam olacağına inanıyoruz. Başka illerimizde de böyle misafirhaneler olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah 24 Haziran 2022’de kuruluşumuzun 30. yılında buranın açılış töreni nasip olur. Tüm teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YAŞAR YILDIRIM: TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYELERİNE NASIL HİZMET EDİLECEĞİNİ SÖZLE DEĞİL İCRAAT İLE GÖSTERİYOR

Temel atma törenimize katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ise, memur sendikacılığında öncü hareket eden Türkiye Kamu-Sen’i çalışmalarından ötürü tebrik ederek, 

“Türkiye Kamu-Sen’in bugüne kadar ortaya çıkardığı eserleri, icraatları beğeniyle takip ediyoruz. Kamu çalışanlarına sundukları bu hizmetten ötürü emeği geçen teşkilat mensuplarınızdan Allah razı olsun. Memur sendikacılığının ne olduğunu, kurumsallaşmanın ne anlama geldiğini, üyelerine nasıl hizmet edilmesi gerektiğini bu çalışmalarınızla gösteriyorsunuz” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından dualarla misafirhane binamızın ilk harcı davetlilerle birlikte atıldı.

Hızla bitirilmesi planlanan misafirhanemiz toplamda dokuz kattan oluşurken, 100 yatak kapasitesi ve 45 oda olarak planlandı.

Toplantı ve seminer faaliyetleri de binamız içinde düşünülürken, 83 kişilik konferans salonumuzda birçok etkinlikte yapılabilecek. 

Geleneksel Türk misafirperverliğinin en iyi şekilde sunulmasının hedeflendiği misafirhanemizde konaklayacak olan misafirlerin vakitlerini verimli, konforlu bir şekilde geçirmeleri amaçlanırken, misafirhanemizin planlamasında, hem yenilikçi, aynı zamanda kültürel dokularına bağlı bir tasarım konsepti geliştirildi.

Konfor ve rahatlığın her adımda düşünüldüğü misafirhane binamızın şimdiden teşkilatımıza, üyelerimize, kamu görevlilerimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder