HABER DETAYLARI

ŞUBE GENEL KURULLARIMIZ BAŞLADI


Şubelerimizin 7. Olağan Genel Kurulları 25 Eylül 2021 tarihi itibariyle başladı.

Genel Başkanımız Nuri Ünal, Trabzon ve Erzurum, Genel Başkan Yardımcılarımız Hakan Paş ve Atila Ayhan Isparta-Burdur, Mustafa Ünlü Elazığ Şube kongrelerine katıldılar.

Kongrelerde konuşma yapan Genel Başkan Ünal özetle şunları söyledi; “Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen kurulduğu günden itibaren, bizim ilkemiz önce ülkemiz anlayışıyla hak arama mücadelesi vermektedir. 

İlkeli, kararlı, sorumlu ve ahlaklı bir sendikal anlayışın öncüsü olarak, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Güzele, doğruya ve iyiliklere araç olarak gördüğümüz sendikal faaliyetleri, Diyanet çalışanı olduğumuzu unutmadan yerine getiriyoruz.

Hak eden çalışanlarımızın, kendi hak ettiği yere bilgisi ve liyakati ile gelmesi önceliğimizdir. Çalışanların arasında hiçbir ayrımı kabul etmiyoruz.

Etkili olan Türk Diyanet Vakıf-Sen’in yetkili olma zamanı gelmiştir. Bunun içindir ki, her arkadaşımız üzerine düşen görevi yerine getirme gayreti içerisinde olmalıdır.

Sendikamıza katkı sağladığınız, destek verdiğiniz ve dua ettiğiniz için bütün üyelerimize ve emek verenlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Görev yapmış ve yeni seçilecek arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyorum.”

Tek liste halinde girilen;

Trabzon Şubesinde Arif Gürsoy,

Erzurum Şubesinde İsmail Gülli,

Elazığ Şubesinde Ahmet Öksüztepe ve

Isparta-Burdur Şubesinde Mustafa Güngör

tekrar Şube Başkanlığına seçildiler.




Ekleyen: Türk Diyanet Vakıf-Sen

YORUM EKLE

E-Posta Adresiniz YayınlanMAyacaktır!!.
Lütfen Gerekli Alanları Doldurunuz..*








Gönder